Display #
Title Author Hits
Bold pas hysterectomy admin 414
Canal Bouginage qafës së mitrës admin 402
Heqja tubat fallopiane - pasojat admin 1089
Hiq fibroids mitrës - kirurgji abdominale admin 456
Hiq fibroids mitrës - pasojat admin 410
Hysterectomy admin 417
Hysteroscopy - heqja e polip admin 435
Kegel ushtron pas hysterectomy admin 373
Kirurgji gjinekologjike admin 469
Kist ovarian - trajtim pa kirurgji admin 421
Laparotomy në gjinekologji admin 357
Laparotomy për Pfannenshtylem admin 366
Largimi i cysts ovarian - laparoscopy admin 352
Largimi i fibroadenoma e gjirit admin 3005
Largimi i gjirit admin 463
Largimi i labia admin 395
Largimi i mitrës - pasojat admin 1267
Largimi i mitrës - pasojat admin 7151
Largimi i polip endometrial admin 394
Largimi i polip qafës së mitrës admin 1256
Largimi i polyps në mitër admin 396
Largimi i vezoreve - pasojat admin 2216
Mastectomy - çfarë është ajo admin 373
Mastectomy - periudha postoperative admin 410
Mosveprim i mitrës - operacion admin 449
Operacioni për të hequr cysts ovarian admin 1163
Operacioni për të hequr fibroids mitrës admin 378
Operacioni për të hequr në mitër admin 1268
Periudha postoperative pas hysterectomy admin 396
Polip endometrial - trajtim pa kirurgji admin 368
Polip qafës - trajtim pa kirurgji admin 414
Rehabilitimi pas hysterectomy admin 348
Seksi pas hysterectomy admin 372
Si është operacioni për të hequr cysts ovarian admin 338
Simptomat dhe trajtimi i polyps mitrës pa kirurgji admin 425
Terapia lazer në gjinekologji admin 419
Trajtimi i fibroids mitrës pa kirurgji admin 380