Si për të rivendosur hormonet

Shumë gra i njohur fakti se ndryshimet hormonale janë shkaku i një numri të madh të sëmundjeve të trupit të femrës. Sidomos gjatë shtatzënisë për shkak të luhatjeve në nivelin e hormoneve në gjak e grave nuk është një ndryshim i humorit, përkeqësuar gjendjen e përgjithshme. Dhe pastaj ajo pyet: "Si të Rikthe sjellë hormonet kthehet në normale?".
Së pari ne kemi nevojë për të përcaktuar shkakun e këtyre luhatjeve apo ndryshime. Bëjnë atë mjaft e vështirë, pasi shumë arsye janë të shumta: nga ndryshimi banale e temperaturës, stresi, krahasohen dobët të kontraceptivëve, droga hormonal. Shumica e grave të mjekësisë në këshillat e miqve apo miqtë me të cilët produkti medicinal tashme ndihmuar. Megjithatë, të jenë të vetëdijshëm se çdo organizëm individuale, dhe në mënyrë për të rivendosur hormonet, një grua duhet të merrni këshilla nga mjekë-specialistë.

Shenja
Simptomet e ndryshimeve hormonale të ndryshme dhe të shumta. Manifestimet e para të këtyre ndryshimeve mund të shfaqen periudha të parregullta, lodhje, swings humor, diarre. Shpesh këto shkelje të çojë në ndryshime në lëkurën dhe flokët, thonjtë bëhen të hollë dhe të brishtë. Shumica e grave njoftim rritur rritjen e flokëve në zonat intime dhe gjymtyrët. Këto simptoma janë manifestime të dështimit të hormoneve në trupin e femrës.
Si të shërohen?
Gratë që ballafaqohen me këtë problem, të shqetësuar të njëjtën pyetje: "A është e mundur për të rivendosur hormonet dhe sa kohë ajo rimëkëmbet?".

Në mënyrë që të rivendosur hormonet, një grua duhet të shihni një mjek për qëllim të barnave mjekësore, shembuj të cilat mund të jenë tableta Stella, Tsyklodinon, indole-3 dhe të tjerët. Të gjitha këto ilaçe duhet të merren në mënyrë rigoroze sipas recetës, doza subjekt, kohëzgjatjen dhe shpeshtësinë e administrimit. Vetë përdorimi i hormoneve vetëm mund të përkeqësojnë situatën.
Përdorimi i mjeteve juridike popullore, duke përfshirë bimëve për rivendosjen e nivelet e hormoneve të jep rezultate të mira. Ne e dimë se decoctions e karafil, patate e ëmbël të egra, pemë dlirë, Thistle punë të shkëlqyer me këto çrregullime.

Siç u përmend më lart, një faktor i rëndësishëm është stresi hormonal sfond. Në mënyrë që të zvogëlojë ndikimin e saj në gjendjen e saj të përgjithshëm të grave, ajo duhet të ndjekin disa rregulla që do të ndihmojë të rivendosur pas lindjes hormonal.
Kryesori ndër ta është respektimi i ditës. Në mënyrë për të parandaluar shfaqjen e lodhjes, e cila është shkaku i stresit, e cila çon në balancimin hormonal, një grua duhet të flenë të paktën 8 orë në ditë. Një mjet i mirë për parandalimin e kësaj shkeljeje është ajri i freskët që do të jetë e dobishme dhe fëmijët.

Gjithashtu të trajtojë shkeljet TEAS ndihmë sfond bimor, bimor, të përfaqësuara gjerësisht në barnatore. E duhur ndihmon në eliminimin e përdorimit të tyre të kushteve të stresit që eliminojnë sfond hormonal.
Lëvizja e rregullt është një parandalimi i shkëlqyer i ndërprerjeve hormonale. Një grua pas lindjes duhet të bëjë atë një rregull çdo ditë, në mëngjes, për të kryer një pagesë të vogël, e cila jo vetëm shton fuqinë për të nesërmen, por shpejt do të rimarrë formën.
Kështu, stërvitje të kombinuara me ushqimin e duhur do të shmangur një përplasje hormonal në gratë në të ardhmen.