Klymalanyn - hormonal ose jo

Sindromi klimaterike ndodh në tetëdhjetë për qind e femrave në periudhën kur sistemi riprodhues redukton aktivitetin e saj funksionale. Në këtë kohë ka një reduktim në numrin e hormoneve të trupit. Klymalanyn - një droge që shpejt heq manifestimet e menopauzës.
Simptomet e menopauzës
Manifestimet kryesore të sindromës klimaterike janë:

 • hot flashes;

 • djersitje të rënda;

 • dhimbje koke të rënda;

 • palpitations;

 • presionin e paqëndrueshme të gjakut.


 • Pesë - gjashtë për qind e grave menopauza ndodh është jashtëzakonisht e vështirë, dhe kërkon trajtim spitalor.

  HRT ose Klymalanyn?
  Deri kohët e fundit, metoda kryesore e trajtimit ishte terapi zëvendësimi të hormoneve (HRT). Reduktimi shenja të sëmundjes, trajtim hormon çon në një numër të efekteve anësore. Përveç kësaj, HRT ka shumë contraindications dhe nuk është i përshtatshëm tridhjetë për qind e grave.
  Drogës Klymalanyn favorshme me drogë hormonal. Struktura është Klymalanyna beta-alanine - amino acid që është formuar në trup dhe është absolutisht sigurt.
  Shumë gra para se çështjet e kujdesit trajtim Klymalanyn - hormonet apo jo? Patjetër që mund të përgjigjem se Klymalanyn ka aktivitet hormonal, madje edhe në mënyrë indirekte, kjo nuk ndikon në hormonet e grave.

  Klymalanyn parandaluar lirimin e shpejtë të serotonin dhe bradikinines nga qelizave direk. Ajo serotonin dhe bradikinines nxitur zhvillimin e simptomë e sindromi klimaterike.
  Sa kohë mund të të marrë Klymalanyn?
  Kursi i trajtimit është një mesatare prej gjashtë ditë. Në shumicën e rasteve, në këtë kohë nuk ka lehtësim nga simptomat e menopauzës, kthimi i trajtimit të saj manifestimeve restauruar.