Hemostaza hormonal

Stresi, dietë të varfër dhe ekologji e keqe dhe shumë faktorë të tjerë, duke përfshirë infeksionit dhe aborteve të kaluarën shpesh shkaktojnë përçarje të vezoreve. Sipas burimeve të ndryshme, ata vënë re çdo grua e tretë të moshës riprodhuese.
Shkelja e vezoreve mund të shkaktojë një rritje të estrogjenit hormonit dhe të shkaktojë gjakderdhje mitrës. Nëse menstruacioneve - një dukuri e zakonshme, gjakderdhje jofunksionale duhet të fillojë një fushatë për mjekun. Për të dalluar atë nga menstruacionet fare e thjeshtë: të bollshëm gjakderdhje më shumë se një javë, dhe kjo ndodh shpesh pas një vonese të gjatë. Në disa raste, gjakderdhje është përfunduar por vazhdon mpiksjen e bollshme e përzgjedhjes.

Hemostaza hormonale - tregues dhe Anëshkrim


Pas shqyrtimit dhe mjeku shtesë kërkimore - një gjinekolog si një trajtim mund të jetë Hemostaza hormonal. Qëllimi i tij - për të ndaluar gjakderdhje përdorimin e hormoneve. Kjo metodë është përdorur vetëm në pacientët e rinj, nga 18 deri në 30 vjet me sekrecione moderuar. Pacientët më të vjetër se 30 vjet tregojnë kirurgji. Në çdo rast, ekspertët këshillojnë vetëm trajtim mjekësor apo kirurgjik. Parashikimi vetëm për shëndetin dhe jetën do të jetë e mirë.

Hormonale Hemostaza: droga për trajtim


Për hemostasis hormonal përdoret i kombinuar kontraceptivëve oral. Në thelb, mjekët sugjerojnë trajtim regulon dhe Ryhevydonom. Të dyja përmbajnë estrogjenit të nevojshme për të ndaluar gjakderdhje.

  • Skema Hemostaza hormonal regulon është fare e thjeshtë: për të marrë një gjysmë tabletë çdo 4-6 orë për të ndaluar shkarkimin. Një skemë e tillë hartuar kryesisht fëmijët e vendit gjinekolog dhe vlen edhe për pacientët e rritur. Besohet se regulon hormonale Hemostaza jep efekte anësore më pak.

  • Efikasitet të lartë Ryhevydonom hormonal Hemostaza. Zakonisht ajo është e rekomanduar për të marrë çdo 2 orë për pezullimin e shkarkimit, trajtimi mund të zgjasë deri në tre muaj. Skema mjeku Hemostaza hormonal zgjedhur individualisht, në varësi të kompleksitetit. Në çdo rast, trajtimi duhet të jetë, apo gjakderdhje të tepërt mund të shkaktojë anemi dhe përkeqësim të përgjithshëm.