Yoga hormonal për Gratë

Yoga hormon për gratë projektuar posaçërisht për të normalizuar nivelet e hormoneve dhe rinovimin trupin e femrës. Ky sistem unik Brazilian i asanas dhe Pranayama bashku me yoga Hatha klasike me ushtrime të veçanta tibetian.

Hormone yoga - vazhdimi sekreti i rinisë


Metodologjia e themeluar nga mjeku braziliane dhe psikologu Dina Rodriguez. Krijuesi Yoga hormonal 85 dhe ajo është metoda kryesore e tyre reklamat. Dean duket shumë më i ri se vitet e tij, energjike dhe të plotë të fuqisë. Sipas gruas, arsyeja për këtë - kjo trydtsyatyhvylynnyy përditshme klasa yoga hormon. Brazilian drejton një mënyrë jetese të shëndetshme, ha kryesisht fruta dhe perime, shpesh shëtitje të gjata në këmbë, not dhe duke luajtur sportive.

Si u krijua yoga hormonal?


Krijo idenë e projektit tuaj erdhi në Dina, kur ajo ishte 35 vjeç. Gjinekologu i saj ishte i befasuar që gjatë pacientit menopausal kishin nivele shumë të larta të hormoneve. Dean ishte i bindur se arsyeja - klasa të rregullta saj Hatha yoga dhe vendosi për të shqyrtuar se si hormonet ndërlidhura dhe yoga. Vitet në vijim ajo përkushtuar për të studiuar teknikat e ndryshme të yoga, takime me ekspertë, duke vizituar seminare. Ajo u shfaq programin e saj debutues. Ushtrime hormon yoga të cilat përmbahen elementet e yoga Hatha yoga, Kundalini dhe praktikat e energjisë nga Tibeti, ishte testuar parë në një grup prej gjashtë gra. Rezultate të ngurroj imagjinatën. Niveli i hormoneve femërore programe pjesëmarrëse fjalë për fjalë fluturoi lart dhe i shkrirë ankesave çdo ditë.

Hormone Yoga - një mjet i veçantë për shëndetin e grave


Ekspertët këshillojnë praktikuar hormonal yoga gjitha gratë pas tridhjetë vjet. Klasa të ndihmojë për të përballuar me sindromi premenstrual dhe menopauzës. Yoga për normalizimin e sfondit hormonal ka një efekt qetësues dhe balancues. Duke rritur nivelin e hormoneve femërore, një normalizimin e peshës, të përmirësuar pamjen dhe madje edhe karakterin. Hormone yoga rrit energjinë vitale, ndihmon të mbështetur trupin në formë të mirë dhe të shikojmë të ardhmen me optimizëm.