Si gonorrea është kaluar

Transmetimi i gonorresë janë të ngjashme me sëmundjet e tjera seksualisht të transmetueshme. Shans më i madh i gonorre kontraktuese në marrëdhënie seksuale të pambrojtura me një partner të infektuar. Në këtë drejtim, po aq e rrezikshme të gjitha llojet e seksit. Është e rëndësishme të theksohet se në varësi nga mënyra e transmetimit të gonorre do të jenë simptoma të ndryshme të sëmundjes.

Si është gonokoku?
  • Në radhë të parë për probabilitetin maksimale e infeksionit duhet akt seksual në kuptimin e saj klasik. Ky transferim i gonorresë nga seksi i pambrojtur për gratë e vetme është pothuajse njëqind për qind. Ndërsa një njeri mund të shmangur sëmundje, për shkak të karakteristikave të anatomisë së trupit. Fakti se një numër i madh i gonococci në gjendje për të hyrë nëpër kanalin e ngushtë të uretrës, përveç tualet pas raportit seksual mund të bëhet një lloj i parandalimit. Megjithatë, shanset e gonorresë kontraktues fluturues në seks gjatë menstruacioneve.

  • Kontakte vaginal - jo e vetmja mënyrë në të cilën gonorresë transmetuar. Nëse seksi anal është i ngjashëm me rrezikun e infektimit, i vetmi ndryshim midis këtij transmetimi i gonorresë është manifestimet klinike të sëmundjes. Simptomat më të zakonshme të ngushtë fillon në zonën e zorrës së trashë.

  • Një nga mënyrat që gonorrea është transmetuar, është seksi oral. Në këtë rast gonococci gojën parazitare me simptomat karakteristike të këtij organi.  • A gonorrea transmetohet nga familja dhe përmes puthjes?    Shpesh veten nëse gonorrea transmetohet me anë të përditshme. Ky infeksion opsion nuk mund të lihet pambikëqyrur. Edhe pse gonococci dhe jo përshtatur për ekzistencën në mjedis. Dështimi për të vëzhguar higjienë të mirë personale, ata mund të shpejt të merrni në ambient të rehatshëm të trupit tuaj.
    Patjetër të ju jap një përgjigje negative ndaj sëmundjeve veneriane pyetje: gonorrea transmetohet me anë të puthjes.
    Që transmetimit gonorre përmes puthjes i pamundur, për shkak se vajzat e vogla infektimit të shpeshtë kjo sëmundje është e mundshme për shkak të kontakteve të ngushta familjare të prindërve dhe fëmijëve. Ose në një tjetër, duke i lënë asnjë shans për të qëndruar në rrugën e shëndoshë të infeksionit - gjatë kalimit të fëmijës nëpërmjet nënës kanalin e lindjes të sëmurë. Në funksion të kësaj situate nënat e ardhshme duhet të jenë veçanërisht të kujdesshëm në çështjet e marrëdhënieve seksuale dhe higjienën personale. Në fund të fundit, kjo mund të varet në shëndetin e fëmijës tuaj.