Si për të marrë dhimbjen e cystitis

Së pari ju duhet të kuptoni se cystitis akute dhe hemorragjike trajtohen ndryshe dhe duhet të jetë i qartë në atë që ju jeni që kanë të bëjnë me sëmundje. Simptomet janë identike, por në lezionet hemorragjike të fshikëzës vërejtur ngjyrën e urinës me gjak.
Hiq dhimbjen e cystitis akute në mënyra të ndryshme, por ajo nuk mund të anulojë vizitën në urolog, sepse kjo sëmundje mund të shpejt të zhvilluar në pielonefrit, ose të bëhet kronike pa trajtimin e duhur.

Cystitis - sa shpejt të lehtësuar dhimbjen?


Ata të cilët kurrë nuk kanë hasur një sëmundje të tillë të pakëndshme, ndjen tronditjen e Rize dhe urinimit dhe dëshiron të dijë se si të shpejt të hequr dhimbjen që ndodh kur cystitis. Pasi një person bëhet pothuajse i paefektshëm, dhe mundësia e menjëherë të kërkojnë ndihmë mjekësore nuk është e gjitha.
Mënyrat për lehtësimin e dhimbjeve akute si në cystitis shumta - të drogës dhe njerëzve. Këto të fundit përfshijnë dush të nxehtë ulur me Permanganat kalium apo shishe me ujë me ujë të nxehtë, e cila është aplikuar në zonën e inflamacionit. Replace ajo mund të jetë e rregullt shishe plastike. Me këtë metodë duhet të jenë të kujdesshëm, sepse kur ai hemorragjike cystitis është i kundërindikuar absolutisht.

Excellent efekt antibacterial është Monural, ju doni të bëni vetëm një herë. Tabletë marra gjatë natës, ose në mënyrë që brenda 6 orë pas administrimit nuk urinoj. Efekti është arritur shumë shpejt, por nëse situata është e komplikuar nga ethe dhe dhimbje të forta, pastaj ditën tjetër që ju mund të marrë një tjetër.
Në antibiotikëve paralele duhet të fillojnë të marrin fonde Canephron H, e cila fillon të merren direkt me inflamacion në fillimin e sëmundjes dhe nuk lejojnë kalimin në formën kronike.

Gjithashtu provuar edhe të drogës me bazë bimore - Tsyston. Në përgjithësi, për trajtimin e bimëve cystitis të luajë një rol të madh - ata redukuar inflamimin dhe eliminimin e substancave të dëmshme nga trupi.
Për ata që nuk e dinë se si të shpejt të lehtësuar dhimbjen kur mundi cystitis dhe ka në dorë mjetet e nevojshme për të ndihmuar Nospanum zakonshëm apo qirinj zorrës së trashë me papaverine.