Organet gjenitale të këqija diagnoza

Të gjitha problemet që lidhen me urogjenital, madje edhe në shoqërinë moderne të zhvilluara konsiderohet e turpshme, ata nuk janë për të folur - edhe mjeku, për fat të keq. Dhe shpesh gratë të marrin "Masat kombëtare"Vetëm rënduar situatën. Teorikisht kuptojnë këtë sjellje është mjaft e mundshme dhe madje duket logjike: shpesh gratë nuk e mërzit ka kruarje, djegie, apo siklet tjetër, por vetëm një erë nga organet gjenitale. Duke u përpjekur për të ndjehen grua tërheqës dhe të sigurt vetëm fillimi për të në mënyrë aktive të vëzhguar higjienës, më tej dhe shtyrjen më tej udhëtimin te mjeku. Shqetësuese vetëm për mënyrën se si për erë nuk ishte njeri i keqe me të cilin ajo jeton. Por kjo është në thelb instalimi i gabuar! Për fat të keq, trupi i femrës është projektuar më shumë dinak se ju mund të imagjinohet, dhe disa sëmundje - paraqitja e të cilave tregon një erë të veçantë - nuk japin asnjë simptome të tjera. Një microflora e vaginës, vulvë, uretrës tashmë mund të rrezikohet. Çfarë bëni zakonisht në situata të tilla "në këshillat e miqve"? Në mënyrë tipike, një grua me armiqësi të gjenden në erën e harengë nga vaginës, shkon shumicën në një farmaci ose dyqan për një sapun të re për higjienën intime dhe shiringa. Që të respektojë higjienës aktiv se më parë, dhe duke u gëzuar erë është zhdukur përfundimisht. Ajo që po ndodh në këtë kohë në trup të butë femëror? Microflora tashmë thyer vuan nga douching shpeshta dhe podmyvaniya nga ajo fjalë për fjalë larë edhe eshtrat e ushqyesve - mirë, shkaku erë e vërtetë, patogjenët që bakteret patogjene dhe infeksioneve - janë hapësirë ​​të gjerë të jetës dhe rritjes së mëtejshme. Për fat të keq, në qoftë se vetëm një erë të kufizuar të drejtë. . . Në qoftë se nuk zbulohen dhe nuk shërohet, si rezultat vuajnë sistemit riprodhues tërësisht, dhe më shtyu të shkojnë te mjeku, më të forta dhe më pas trajtimi do.

Kështu, për të përcaktuar shkakun e vërtetë të erë (dhe kështu të ndihmojë të shpëtoj prej tij përgjithmonë) do të ndihmojë një mjek. Sigurisht, në qoftë se një grua e papritur do të gjetur veten në erë e bakrit, për shembull - është çuditërisht shumë rrallë ndodh - atëherë menjëherë nastorozhylasya ngjarë. Megjithatë, mikroorganizmave specifike dhe bakteret në organet gjenitale në mënyrë që era e harengë perceptuar gjerësisht pothuajse si një natyrore. Ashtu thonë, mungesa e higjienës duhur ajo provokoi. Dhe zonjat janë në asnjë nxitim për të parë një mjek, madje edhe duke e ditur saktësisht se çfarë kërcënon këtë sigurinë. Por, kjo erë e pakëndshme dyshimtë nga lë të kuptohet se më shumë gjasa vaginë në probleme me vaginosis bakteriale (e cila, ndryshe nga vaginitis, merr absolutisht asnjë kruajtje, skuqje, acarim dhe simptoma të tjera të pakëndshme) hardnerrelezom dhe shumë të tjerë, kjo nuk është e infeksioneve të këndshme. Sigurisht, sëmundje të rënda, sëmundjet seksualisht të transmetueshme, janë shumë larg, por çdo shkelje e modelit bakteriale në një vend të tillë të tenderit tej kërcënon pasoja shumë më të rënda: infeksioni mund të shkojnë poshtë më thellë, duke prekur jo vetëm vaginë, por edhe organet e brendshme. Mitra, vezoret, tubat fallopiane dhe kështu me radhë. Në mënyrë të pavarur të diagnostikuar një sëmundje në vetvete, duke u bazuar vetëm në erë gjenital, nuk ka bërë asnjë kuptim. Shumë arsye mund të lëshojë të njëjtën gjë "aromë"Dhe burimi i vërtetë i sëmundjes (respektivisht, trajtim efektiv) janë gjëra krejtësisht të ndryshme. Ajo mund të identifikojë vetëm një mjek dhe vetëm pasi analizat e duhura (provë në një shtupë mund të jetë metoda të tjera të provimit, plus një studim të plotë të pacientit). Një person i alarmuar erë kalbur nga vagina, për shkak se ajo mund të tregojë sëmundje të rënda të tilla si sifilizi, ose, për shembull, kancerin e organeve të brendshme. Kjo grua jashtë absolutisht asgjë për tu shqetësuar, ajo ndjehet i shëndetshëm dhe energjik. Ndërsa thartë, por më e theksuar se aroma e zakonshme e produkteve të qumështit - sinjalizojnë fillimin e mëllenjë apo candidiasis, dhe sëmundja është shëruar si të nevojshme. Nga rruga, nëse një grua nuk është i vetëm dhe nuk ka partner të rregullt seksual, ju duhet të dyja të trajtohen. Përkundër faktit se sëmundjet më të grave nuk ndikojnë në shëndetin dhe mirëqenien e njeriut partnerit neprolikovanyy seksual bëhet vetëm një burim i infeksionit, sepse bakteret në trupin e tij dhe infeksionet nuk janë duke shkuar kudo. Prandaj, për të kursyer kohë, përpjekje, energji dhe para, ndërsa një grua e identifikuar mjeku specifike patogjene rekomandon zakonisht me forcë të inspektojë të njëjtën dhe burri (pershendetje, lover, partner vendas) për të zgjedhur trajtimin optimal në çdo rast. Pas trajtimit të grave të ri-testuar analizë, por njerëzit e testuar e vështirë, sepse thjesht besonte se trajtimi ishte i suksesshëm. Gjëja kryesore - vetëm të bëjnë të gjitha skemat e rekomandimeve të mjekut duke marrë medikamente të caktuara, të marrin ushqimin e rekomanduar (për trajtimi i suksesshëm i disa sëmundjeve do të duhet të ndjekin një dietë për një kohë), për të mos vetë-mjekoj dhe për një kontakt seksual afatit kohor. Sigurisht, njerëzit e vënë shëndetin e tyre edhe më pak të shqetësuar se gratë, dhe sigurisht nuk është gati për të trajtuar sëmundje, të cilën ata - si shumica besojnë - janë të parëndësishme. Prandaj, qëllimi do të jenë femra këtu gjetur fjalët e duhura dhe për të gjetur argumente të përshtatshme për të shpjeguar të dashurit të saj se sa e rëndësishme një kurs të trajtimit të së bashku. Sigurisht, më e fuqishme argumenti - se sëmundja nuk do të ndodhë përsëri në të ardhmen. Sepse përndryshe nuk ka asnjë pikë dhe të fillojnë trajtimin. Pra, nëse një grua e papritur e gjen veten në organet gjenitale të këqija në çdo rast të shtyhen duke shkuar te mjeku, e lëre më për të vetë-mjekoj! Në më të mirë, kjo do të ishte e pakuptimtë. Por ju mund të bëni më shumë dëm.