Vaginë keqeKohë e mirë e ditës! Kohët e fundit, kam pasur shkarkimin rëndë vaginale me një erë të pakëndshme. Për shkak të tyre, unë të ndjehen të parehatshme. Ju lutem më tregoni se çfarë është dhe se si të shpëtoj e erë. Ndoshta ky është një lloj i sëmundjes? Thanks in advance.
Zgjedhja e pasur me erë të parregullt mund të jenë shenja të inflamacionit të organeve pelvike. Vizitoni një gjinekolog, sepse pa rezultate laboratorike pamundur diagnoza.
Mirë se vini! Disa ditë më parë kam ndjerë një erë të mprehtë nga vagina. Ndihem një erë të thartë dhe të kalbur peshku nga vaginë Sipas mendimit tim, ndonjëherë ka kruarje. Nënshkroi një takim me një gjinekolog, por unë do të paktën të mësojnë në lidhje me atë që mund të jetë shkaku i këtij fenomeni.

I nderuar Elena! Përshkruani simptomat tuaja mund të tregojë një dysbiosis vaginale (vaginosis bakteriale, disponueshmërinë gardnerellez), si dhe infeksionet e transmetueshme seksualisht. Ky fenomen mund të jetë për shkak të kulpitom (inflamacion jo-specifike të vaginës).
Mirëdita! Kohët e fundit ka pasur erë nga vagina para se të tillë një unë nuk njoftim. Unë nuk e kuptoj se çfarë kjo mund të jetë për shkak. Kam lexuar se ndodhja e erë mund të shkaktojë infeksion. A është e vërtetë?
Ndoshta. Por vende të këqija intime nuk janë gjithmonë një shenjë e infeksionit. Shfaqja e të nuhaturit mund të shkaktohen nga imuniteti ka rënë, për shkak të asaj që aktivizon florës patogjene, mjedisi bëhet më alkaline, ka shkelje, pra erë. Por ende shihni një mjek - nuk është lënduar saktësisht.

Kohët e fundit ka gjetur se nga të bardhën vaginë me erën e amoniakut. Me atë që mund të jetë i lidhur?
Erë të mprehtë e vaginës është gjithmonë një shenjë e problemeve në organet e sistemit urogjenital. Kjo është për shkak të prezencës ose infeksioni, ose te ndryshimeve në përbërjen e microflora. Gjithashtu, ky fenomen mund të shoqërojnë mosmbajtjeje. Mjet universal i jo, më mirë shkoni te mjeku.
Pas trajtimit të pneumonisë me antibiotikë ishte një erë faull nga vagina. Çfarë është ajo dhe si të shpëtoj prej tij?
Catherine, ajo mund të jetë simptoma të candida apo bakteret rritje e jashtëzakonshme. Dorëzojë një shpifje mbi florën.

Nëse jeni të shqetësuar në lidhje me ndonjë nga simptomat e mëposhtme: kosi, erë bajate të peshkut apo të shkarkimit nga hapësira intime vaginë apo të këqija, atëherë mjeku do të ju tregojnë se si të shpëtoj prej tij dhe se si për të trajtuar shkaku i saj.