Ajo dhemb bark të ulët pas raportit seksual

Marrëdhënia seksuale duhet të jetë një burim i kënaqësisë, por jo anasjelltas. Nëse pas seksit underbelly sëmurë, është e nevojshme që menjëherë të përcaktuar shkakun e dhimbjes. Bëni të lehtë, sepse arsyet për parehati gjatë dhe pas seksit bollëk.
Dhimbje psikosomatike natyra
Jo arsyeja më e keqe, por jo më pak të pakëndshme - psikologjike. Herën e parë në jetën e seksit, vajzat në shumicën e rasteve tregohet dhimbjen e intensitetit varion, si gjatë procesit dhe pas saj. Këtu, arsyeja është e qartë - ngurtësi dhe drojë askund fëmijët, dhe tregon të gjitha në formën e asaj që një grua tërheq bark të ulët pas raportit seksual. Normalisht, kjo situatë shpejt do të kalojë.

Kjo kështu ndodh që pas seksit përfshin bark të ulët, kur një grua arrin orgazmë. Gjatë kontaktit, gjaku fillon të në krye në mënyrë aktive deri në trup më të ulët, dhe trupi ka nevojë për shkarkimin e natyrshme. Nëse kjo ndodh, ajo kërcënon stanjacion e gjakut në organet pelvike, e cila është shoqëruar me ndjenjat e dhimbshme.
Arsyeja - infeksionit dhe sëmundjeve inflamatore
Infeksionet në gratë mund të shfaqet jo shumë kohë, dhe vetëm pas seksit, në këtë rast dhemb bark. Kur të ndodhë pas çdo akti, ju duhet gjithmonë të konsultoheni me një mjek për të kuptuar shkaqet e dhimbjes. Për shkak sëmundje të tilla është shumë e fshehtë, pa trajtimin e duhur, ata mund të komplikojë shumë jetën e të ardhmen, dhe madje edhe të shkaktojë shterpësi.

Kur një bark i lënduar pas çdo akti, ajo mund të tregojë praninë e mbështjelljes apo inflamacion i shtojca. Kjo situatë është tipike për shumë sëmundje të tjera gjinekologjike, ajo vetëm ndryshon në dhimbje me intensitet.
Kur pasi ka marrëdhënie seksuale prerja dhimbje të mprehtë barku që nuk mund të tolerojë, ajo mund të jetë një sinjal i një shtatzëni të mundshme ektopike, gabim apo këputje e cysts ovarian. Në këtë rast, sa më shpejt që të jetë e mundur të shkaktojë mjekët.