Display #
Title Author Hits
Ajo dhemb bark të ulët e një gruaje admin 406
Ajo dhemb bark të ulët pas raportit seksual admin 466
Ajo dhemb gjoks dhe bark admin 424
Ajo dhemb mbrapa para menstruacioneve admin 419
Ajo dhemb mitër për të bërë admin 390
Ajo dhemb vezore drejtë - Shkaqet admin 370
Ajo dhemb vezore e duhur admin 403
Ajo dhemb vezore majtë admin 381
Ajo dhemb vezore majtë - Shkaqet admin 2144
Arsyet për menstruacioneve parregullt, dhimbje gjatë menstruacioneve admin 764
Colposcopy - ajo dhemb admin 420
Dhimbje barku, dhe nuk mujore admin 360
Dhimbje gjatë menstruacioneve - çfarë duhet të bëjmë admin 400
Dhimbje gjatë ovulacionit admin 2521
Dhimbje gjatë urinimit në gratë admin 675
Dhimbje në fshikëz admin 369
Dhimbje në gji admin 901
Dhimbje në gji - Shkaqet admin 571
Dhimbje në urinim në gratë admin 384
Dhimbje në vaginë admin 1582
Dhimbje në vezore admin 402
Dhimbje në vezore - Shkaqet admin 586
Dhimbje në vezore - Shkaqet admin 390
Djegia Labia admin 410
Djegia në uretrës admin 365
Djegia në vaginë admin 2637
Kruar Labia admin 357
Kruarje dhe djegie në vaginë admin 1679
Kruarje e vulvë admin 361
Kruarje në uretrës admin 385
Kruarje në vaginë admin 1561
Labia Hurt admin 364
Nëse dhimbja mujore dhe të rënda për të bërë admin 510
Nipples lënduar admin 382
Nipples lënduar para menstruacioneve admin 368
Një gji i madh se tjetri admin 1112
Organet gjenitale të këqija diagnoza admin 347
Parehati në vaginë admin 424
Pas bark mujore lënduar admin 348
Pas seksit një bark lënduar admin 2114
Për shkak se ajo dhemb vezore e duhur admin 312
Pse dhimbje stomaku gjatë menstruacioneve admin 363
Pse kanë një dhimbje koke para menstruacioneve admin 645
Pse lënduar shtojca Pain Shkaqet shtojca admin 347
Pse zemrat lënduar para menstruacioneve admin 356
Shtojca lënduar - se si të trajtojnë admin 347
Si për të marrë dhimbjen e cystitis admin 335
Thithat kruajtje admin 1069
Thithat Pse lënduar admin 364
Unë jam i frikësuar për të shkuar në gjinekologu admin 409
Urinim i shpeshtë pa dhimbje admin 1029
Vaginë keqe admin 415
Vezoret lënduar - çfarë duhet të bëjmë admin 351
Vezoret lënduar - trajtim admin 397
Vezoret lënduar dhe bark admin 351