Surhytron dhe erozioni i qafës së mitrës

Sot është e vështirë për të trembë gratë diagnostikuar me "erozionin qafës së mitrës". Praktika moderne mjekësi në zbatimin e teknologjive të reja që fal, por efektive, gradualisht braktisur metodat e "modës së vjetër" të trajtimit. Tani nuk ka nevojë që të djeg rrezik erozionit ose të shkurtuar me një bisturi. Ka valë radio ndikim që të hequr inde jonormale pa dhimbje, pa gjak dhe pa komplikime. Në gjinekologji për trajtim эktopyy përdorur valë radio makinë Surhytron.

Trajtimi i Surhytronom qafës së mitrës erozionit


Trajtimi i makinës i qafës së mitrës erozioni Surhytron bazuar në frekuencë të lartë valëve të radios ekspozimit, i cili duket të zhduket ind jonormal. Dhimbja nuk është ndjerë, si enët e gjakut të dëmtuara mpikset menjëherë në kohën e procedurës, e cila praktikisht eliminon gjakderdhje. Pas një seance në sipërfaqe plagë aplikohet film të veçantë mbrojtëse që mbulon qafën e mitrës nga infeksionet e mundshme.
Trajtimi i Surhytronom qafës së mitrës Ndryshe nga metodat e tjera të treguara edhe vajzat nerozhavshym, sepse teknologjia nuk formojnë plagët që mund të dëmtojë veprimtarinë e punës në të ardhmen. Metoda gjithashtu dha kohët e fundit është e rekomanduar për gratë që kanë përfunduar lohii dhe pleqsh nënat.

Surhytron dhe erozioni i qafës së mitrës - contraindications


Pavarësisht malotravmatychnost saj dhe sigurinë, valë radio heqja e erozionit ende një operacion që kërkon përgatitje serioze.

  • Së pari, të jetë i sigurt për të kryer kërkime mbi infeksioneve të ndryshme gjenitale, goditje e marra në patogjene, në mënyrë që të përjashtojë inflamacion të vaginës, mitrës dhe mitrës.

  • Së dyti, procedura duhet të kryhet ndonjë gjakderdhje. Kjo është vetëm pas muajit dhe dhënë karrige në drejtim të ndonjë gjakderdhje tjetër.

  • Së treti, historia mbledhura me kujdes e pacientit. Koagulimit të dobët të gjakut dhe disa sëmundje të zakonshme mund të parandaluar aplikimin Surhitronu.

  • Së katërti, mjeku përshkruan urinë, gjakun, ultratinguj dhe kolposkopinë kryer para se shpenzimet e terapisë radiowave.


  • Pas largimit të erozionit brenda 10-14 ditësh gruaja duhet të ndjekë shërbimin e sigurimit: pjesën tjetër seksual, dush në vend të një dush, një ndalim për heqjen dhe ushtrim. Pasi mjeku gjen shërimin e mitrës, një grua mund të kthehet në një jetë normale dhe madje edhe të planifikojnë një shtatzëni.