Kist i qafës së mitrës

Qafës cystitis fshikëz - një nga format më të bezdisshëm të sëmundjes. Ashtu si në rastin e inflamacionit të fshikëzës qafës ekspozuar - një vend i tranzicionit të autoritetit në uretrës. Në qoftë se një pak më thellë në tiparet strukturore të sistemit urogjenital, bëhet arsye e qartë pse cystitis simptomat e plumbit qafës së mitrës të përjashtimit social dhe çrregullime psikologjike të njeriut.
Një nga shumë dhe simptomë më të pakëndshme të qafës së mitrës cystitis - mosmbajtjeje urinar. Kjo patologji është shkaktuar nga mosfunksionim të shtresës muskulare ne qafës si pasojë e inflamacionit. Por këto muskujt janë direkt përgjegjëse për hapjen dhe mbylljen e fshikëz.


Kronike dhe akute fshikëzës cystitis qafës së mitrës - simptomat dhe trajtimiPërveç shenjave kryesore të fshikëzës qafës së mitrës cystitis e karakterizuar atë dhe manifestimeve të tjera të sëmundjes. Në formën akute, pacientët vuri në dukje:

  • urinim shumë të shpeshtë në sasi të vogla të urinës;

  • dhimbje në bark, pubis, perineumit ndryshme intensiteti;

  • dhimbje gjatë urinimit;

  • Ndryshimet jospecifik në urinë;

  • dobësi e përgjithshme dhe rraskapitje.  • Nëse trajtimi nuk është kryer në kohë ose në mënyrë korrekte, cystitis akute bëhet kronike. Në këtë rast, simptomat ndritshme vdes duke pritur momentin e duhur për të shprehur veten plotësisht.

    Qafës së mitrës kronike cystitis shumë më e vështirë për të trajtuar, sepse është e rëndësishme për të hequr qafe e mundim në manifestimin e parë.
    Mjekësia moderne mund të ndihmojë në eliminimin e simptomave dhe shkaqet e sëmundjes shpejt dhe me efikasitet, nëse menjëherë të konsultoheni me një specialist i kualifikuar. Përveç cystitis e qafës së mitrës dhe të trajtimit të mjeteve juridike popullore që janë përdorur më mirë në lidhje me terapi të drogës.