Mund të jetë ndezur në cystitis

Shenjë cystitis ose jo çdo grua të dytë. Në simptomat e para të infeksionit fshikëz pyetja është se sa shpejt shëruar dhe se si për të lehtësuar gjendjen e tyre. Këshilla e parë që jepet zakonisht në raste të tilla - për të bërë të ngrohtë-up që vënë një bllok ngrohje. Nga ana tjetër, është mendim i përbashkët se kur një cystitis ngrohje jastëk nuk mund të përdoret në çdo rast. Kush është e drejtë dhe të gjithë mund të bask në cystitis?

Kur mund të bask në cystitis?


Cystitis shkaktohet jo hipotermi, sa më shumë janë mësuar të mendojnë, dhe infeksion. Pra ngrohja vetë nuk është në gjendje për të hequr shkakun e sëmundjes. Dhe në disa raste dhe të shkaktojë rritjen e shpejtë të mikrobeve.

Bask në cystitis rekomandojmë qëllime të tjera: ngrohje ndihmon në lehtësimin e simptomave të pakëndshme, dhimbje, cramping gjatë urinimit.
Kështu, në rast të simptomave të procedurave cystitis termike mund të bëhet në qoftë se nuk ka asnjë të temperaturës dhe kthim prapa shenjat e infeksionit me veshkat.
Për ngrohje të mirë për të zgjedhur një ngrohje të thatë: pyetja nuk është nëse një bllok ngrohje gjatë cystitis, dhe për atë që është e mirë për të përdorur. Më mirë të mos marrë një ngrohës uji, dhe elektrike ose kripë. Ju mund të bask kripë skuqur ose rërë në qese të mbyllur pëlhurë.

Në kohën e dhimbje dhe dhimbje mund të marrë një dush të ngrohtë ose dush para gjumit dhe këmbët dhe të ngrohtë.

Si të mos të bask në cystitis?


Urologists nuk janë të rekomanduara për cystitis:

  • të marrë një dush të nxehtë;

  • shkojnë në banjë dhe sauna;

  • të mbajë çdo ngrohtë gjatë menstruacioneve;

  • bëni trajtime termike gjatë shtatzënisë (e cila mund të shkaktojë abort);

  • bask në prani të gjakut në urinës.


  • Duhet të theksohet se cystitis hemorragjike ndaluar ndonjë ngrohje.
    Në çdo rast, nuk është e nevojshme që të nxehet, duke kërkuar këshilla nga mjeku juaj. Sa për përfitimet që predikojnë dashuruar trajtim vaske, me avull ngrohjes padyshim dobishme për trupin, por jo në kohën e acarimit të cystitis.