Furazolidone me cystitis


Furazolidone - mjekim Antibacterial gamë të gjerë. Në urologjisë drogës Furazolidone gjetur përdorimin e saj në trajtimin e cystitis. Tij demonstrojnë efektin e këtyre tabletave në luftën kundër inflamacionit të fshikëzës shkaktuar nga tryhomonadnыm infeksionit.
Pllakat aktive furazolidone substancë në trajtimin e cystitis Trichomonas etiologji cënon aftësinë riprodhuese të patogjene, duke shkatërruar sistemin e tyre enzimë.

Si për të marrë Furazolidone me cystitis?


Cystitis Furazolidone përveç aktivitet antimicrobial jep një anti-inflamator efekt të theksuar, analgjezik, duke hequr simptomat e pakëndshme të infeksionit fshikëz pas pritjet para.

Tableta marrë pas një vakt me një gotë me ujë të pastër. Furazolidon Dozimi me cystitis është 2 tableta tri herë në ditë, ose nëse është e nevojshme, në një hap në ditë më shumë, por jo më shumë se 16 njësi në ditë dhe 4 - një herë për të shmangur mbidozë.
Sigurisht Standardi i ilaçeve - 3 ditësh, por mjeku mund të vazhdojë dëshminë e tij mbi individin.
Pas ndërprerjes së regjim të drogës vazhdon shfrytëzimin e fondeve lokale (me supozitorëve Metronidazole vaginale) drogë uroseptycheskyh gojë për dy javë. Është e rëndësishme që të vazhdojë trajtimin me ilaçe dhe mjete popullore që ofrojnë efekte antiseptik dhe anti-inflamator që kanë diuretik. Ky trajtim ndihmon për të turret nga fshikëzës me cystitis patogjene e tyre me gojë dhe të mos jetë fikse në parazitëve mukozës reja.

Efekte anësore dhe Anëshkrim
Tabelat e cystitis Furazolidone është, për të gjitha efektivitetin e saj, praktikisht të padëmshme dhe jo-toksike. Ata rrallë shkaktojnë "pobochky." Si një reagimet individuale nuk përjashtohen manifestimin e mostretje (bloating, retching, diarre) dhe alergjik ndaj drogës (koshere, edemë e gjeneralizuar fyt).
Trajtimi i cystitis furazolidon ka contraindications saj. Në veçanti, të marrë këto tableta ju duhet të anuloni nëse ka dëmtime të veshkave dhe të mëlçisë intoleranca ndaj ilaçeve. Jo Furazolidone foshnjat përshkruara ilaçeve dhe njerëzit që janë të makinës dhe që kanë të bëjnë me kushte të rrezikshme të punës.