Kronike cystitis - Simptomat

Lezione inflamatore të fshikëzës - është patologji më i zakonshëm i traktit urogjenital se zonjat janë shumë më shpesh se meshkujt. Kjo është për shkak të karakteristikave anatomike dhe fiziologjike të strukturës dhe gjatësia e uretrës. Për shkak të faktit se gratë është më i shkurtër, infeksionet e thjeshta përmes tij që të depërtojnë në fshikëz. Për më tepër, shkaku i cystitis mund të jetë dëmtimi traumatik i fshikëzës gjatë punës, e ndjekur nga infeksioni. Tjetra, ne e konsiderojmë shkaqet e cystitis kronike simptomat e saj karakteristike dhe trajtimit.Simptomet e cystitis kronike në gratë
Simptomet e cystitis kronike në gra të ndodhë vetëm në rëndim dhe faljen, ndërsa pacienti nuk u kujdes. Tranzicioni i formave akute të cystitis kronike shpesh shkaktohet nga ndërprerja e trajtimit ose trajtimit të drogës pamjaftueshme të fuqishme antibacterial.
Rëndim klinik i cystitis kronike është e ngjashme me të njëjtën formë akute. Gruaja në fjalë dhimbje të forta të barkut, urinim i shpeshtë dhe të dhimbshme. Ekzaminimi i pacientëve të tillë, shenjat test i gjakut tregojnë të inflamacionit. Urinë në cystitis nuk është transparent, është leukocytes dukshme beftë në të gjithë fushën e parë dhe baktereve. Rëndim i cystitis kronike mund të shkaktohet nga një rënie në mbrojtjen e trupit nga hipotermi, stresi, lodhje, dhe sëmundjeve të lidhura.Karakteristikat e trajtimit të cystitis kronike në gratë
Trajtimi i grave me cystitis kronike korrente mban urolog pas ankesave mbledhur me kujdes, historia mjekësore, shqyrtimit dhe ekzaminimit të plotë klinike dhe biokimike. Kjo është e detyrueshme që të përshkruajnë antibiotikët. Ndjeshmëria e madhe kundër infeksionit urogjenital me antibiotikë Fluoroquinolone (Ciprofloxacin, gatifloxacin). Thelbësor në trajtimin e Infeksionet urogjenitale nitrofurans (Furomah, Bactria). Përdorur gjerësisht në trajtimin e cystitis kronike gjetur terapi fizike (iontophoresis dhe elektroforezë me drogë antibacterial, inductothermy, aplikimi i dylli). Kompleksi përshkruajnë barna që rrisin imunitetin (komplekset multivitamin, timalin, Echinacea).Gruaja kronike cystitis sjell shumë probleme. Përveç siklet ai ende është një vatër e infeksionit kronik, e cila mund të rritet deri dhe të çojë në pyelonephritis.