Uroseptics me cystitis

Pezmatimi i fshikëzës kërkon një qasje serioze dhe gjithëpërfshirëse për trajtim. Një komponent i terapisë për cystitis është uroseptics. Duke uroseptics përfshijnë droga që grumbullohen në urinë në zgavrën e fshikëzës, të gjejnë një efekt lokal antibacterial. Indikacionet për uroseptics përdorimit janë:

 • cystitis akute dhe kronike;

 • uretriti;

 • urolithiasis;

 • sëmundjet inflamatore të veshkës dhe organet e tjera urinare;

 • parandalimin e infeksioneve urogenital.


 • Çfarë uroseptics me cystitis më të mirë?


  Të gjitha uroseptics moderne të ndarë në produktet e sintetizuara artificialisht dhe bimor.

 • Ish përfshijnë droga bazuar në sulfonamides, nitrofurans dhe përbërës të tjerë aktivë. Ajo antibiotikët që janë përdorur me kujdes në prani të contraindications dhe efektet anësore. Uroseptics sintetike shumë të efektshme dhe të shkatërruar çdo cystitis patogjene. Një e drogës aktual të zgjedhjes për cystitis është Nolytsyn dhe furadonin, furagin, Monural.

 • Uroseptics perime performancës të ndryshme të butë dhe të sigurt. Efektive ata kryesisht respektojnë mikroorganizmave thjeshta dhe florës fungale. Droga të tilla janë treguar të përdorni edhe për fëmijët dhe gratë shtatzëna, si pasoja të pakëndshme pas pranimit të tyre mungon krejtësisht. Në përgatitjet përmbajnë komponente - uroseptics natyrore: herbs, manaferrat, gjethet e bimëve medicinale. Uroseptics referohet boronicë natyrore, bearberry, Kastrati. Ato mund të përdoren si në formë fizike (ekstrakte, TEAS, pije frutash, çaj veshkave), dhe si pjesë e agjentëve farmakologjike: Canephron, Uroprofyt dhe të tjerët.

 • Bimore uroseptics downside është vetëm se cystitis vazhdueshme dhe të rënda ata nuk mund të përballojnë.