Temperatura cystitis

Çdo grua që po vuan nga pezmatimi i fshikëzës, mund të kërkojë, por ka cystitis në temperaturë? Cystitis - inflamacion që fillon kur ajo hyn mikroorganizmave fshikëz që normalisht nuk duhet të jetë. Infeksionet virale dhe bakteriale zakonisht të rezultojë në ethe, kështu që do të ishte e logjikshme të supozohet se kur ajo cystitis duhet gjithashtu të rritet.
Mekanizmi i etheve është injektuar në gjakun e produkteve prishja e mikrobeve patogjene, duke shkaktuar reagimin termike. Por fakti që Mukoza fshikëz nuk është në gjendje për të absorbuar toksina, kështu që duke marrë ata në gjakun e fshikëzës përjashtuar. Prandaj, besohet se procesi inflamator që ndodh direkt në fshikëz mund të shkaktojë ethe në cystitis vetëm vlerat subfebrile. Kështu, temperatura 37-375 Celsius gjatë cystitis është normale.

Temperaturë të lartë në cystitis


Nëse sëmundja termometër ngrihen mbi 375 kjo tregon se inflamacion përparon. Në një temperaturë prej 38 me cystitis shëndetin e keqe e përgjithshme, dhimbje të artikuluara trupit, mbrapa i lënduar. Në këtë rast, ju dyshoni se infeksioni përhapet nga fshikëza deri me ureters në veshka apo legen veshkave. Kjo do të thotë zhvillimin e pyelonephritis.
Nëse nuk ka shenja të inflamacion i veshkave nuk e bëjnë, dhe temperatura mbetet e lartë, ne mund të flasim për praninë e infeksionit shoqërues. Cystitis në gratë sëmundje të rrallë të pavarur. Në mënyrë tipike, kjo është e mesme në sfondin e infeksionit në organet gjenitale femërore - vaginitis, vaginitis, adnexitis dhe patologji të tjera gjinekologjike. Në këtë rast, së bashku me trajtimin në një urolog, gjinekologe duhet ta vizitoni terapi destinacion për sëmundje themelor. Silleni cystitis pa hequr shkaku - pakuptimtë ushtrim, pasi ndezjen kaloni rifillimi kronike do të pestering në çdo rast.