Nolytsyn me cystitis

Antibiotikët nga grupit Fluoroquinolone është medikament i përzgjedhur për trajtimin e infeksioneve të traktit urinar. Një përfaqësues i këtij grupi - Nolytsyn. Është vërtetuar se përdorimi Nolytsyna me cystitis tregon rezultate të larta të efikasitetit.

Kur përdoret Nolytsyn?


Mekanizmi i veprimit të drogës është bllokuar enzimat e baktereve që çon në përçarje të formimit të ADN bakteriale dhe ARN. Dhe si rezultat, një rënie në pronat gërryes e baktereve. Dhe më pas vdekja e tyre. Produkti ka një efekt të fortë në pothuajse të gjitha bakteret që mund të shkaktojnë inflamacion të fshikëzës. Përfshirë ndikojnë bakteret brendaqelizor (klamidia, Mycoplasma, ureaplasma). Prandaj, cystitis Nolytsyn antibiotik përdorur gjerësisht.

Duhet të theksohet se përveç tabletave antibacterial veprimit cystitis Nolytsyn japin efekte shumë dhe immunomodulatory.
Medikamente të substancave aktive, Nolytsyn zbatueshme nga cystitis rrjedh kryesisht përmes veshkat. Kjo është ajo që ofron përqendrim të lartë të drogës në urinë. Që është, medikament vepron direkt në burimin e infeksionit. Në raste të rralla kur Nolytsyn nuk ndihmojnë kur është fjala cystitis zakonisht se flora bakteriale ka zhvilluar rezistencë të drogës. Në situata të tilla është e nevojshme për të kryer përcaktimin e patogjen në urinë dhe ndjeshmërinë e saj ndaj antibiotikëve të ndryshëm.

Trajtimi i cystitis Nolytsynom - nuk është treguesi i vetëm për përdorim në fushën urological. Drogës është përdorur edhe për të parandaluar infeksionet e traktit urinar.

Si për të marrë Nolytsyn?


Pllakat Nolytsyn e cystitis janë në dispozicion në 400 doza mg. Sipas udhëzimeve në Nolytsyn cystitis është e rekomanduar për të marrë një tabletë dy herë në ditë. Gjysmë-jeta e drogës është rreth 12 orë. Në këtë drejtim është e rëndësishme që të përmbahet shumëllojshmërisë së pranimit.
Me rifillimi shpeshta rekomanduar për të parandaluar përdorimin e vazhdueshëm Nolytsyn gjysmë tabletë një herë në ditë. Në pakomplikuar akute kohëzgjatjen e trajtimit cystitis mund të jetë rreth tre ditë. Dhe me acarimit e inflamacionit kronik, pranimit pyelonephritis ose në prani të komplikimeve pa rrjedhës gjatë është e nevojshme. Por doza dhe kohëzgjatja e trajtimit të tabletave cystitis Nolytsyn mund të ndryshojnë në varësi të situatës specifike klinike. Pra, para se të merrni Nolytsyn në cystitis, duhet të konsultoheni me një specialist.

Nolytsyn me cystitis merret një orë para ngrënies ose dy orë pas ngrënies. Që ngrënies marrin zvogëlon thithjen e drogës. Prandaj, efekti i drogës është reduktuar. Antibiotik Nolytsyn me cystitis duhet të pini shumë ujë për shpërbërje të mirë. Ju nuk mund të larë poshtë pilula me çaj, kafe, lëngje. Kjo ndikon në aktivitetin e substancës aktive. Deri inactivation e drogës.
Side Efektet
Në një pritje të përbashkët me droga të tjera Nolytsyn mund të zvogëlojë efikasitetin e tyre. Ose, anasjelltas, të zvogëlojë shpejtësinë e prodhimit dhe kështu të rrisin përqendrimin e këtij të fundit.

Nolytsyn pa cystitis është e rekomanduar për gratë shtatzëna. Dhe të gjithë për shkak të asaj që nuk është bërë ende hulumtime mbi ndikimin e drogës në këtë kategori të grave dhe të fetusit.
Drogës, si të gjitha fluoroquinolones, shkakton photosensitivity. Që rrit ndjeshmërinë ndaj dritës së diellit. Prandaj, gjatë trajtimit të shmangur qëndrimin e zgjatur nën rrezet direkte të diellit.
Në trajtimin e cystitis Nolytsynom është efektet e mundshme anësore. Shpesh kjo përzier dhe të vjella, të cilat zhduken pas tërheqjes drogës. Shpesh, trajtimi pas zgjatur Nolytsynom mund të zhvillohet candidiasis.