Nitroxoline me cystitis

Për trajtimin e cystitis sot ka shumë produkte - të reja, moderne dhe të provuar për vite me rradhë. Kjo është Nitroxoline e cila është konsideruar meritave një nga më të efektshme e ato të përdorura në urologji për të trajtuar këtë sëmundje.
Kjo patologji është shpesh një natyrë bakteriale, edhe pse ai mund të jetë virale ose fungale. Kur përdoret për të trajtuar cystitis Nitroxoline duhet të përmbahen në mënyrë rigoroze në kohën e pranimit dhe të marrë mjaft e lëngjeve në minimum për të reduktuar efektet anësore.

Tabelat e cystitis Nitroxoline - Kundërindikimet


Për fat të keq, gratë shtatzëna dhe pleqsh gjithashtu vuajnë nga cystitis, por në këto kohë të drogës është i ndaluar. Gjatë shtatzënisë Nitroxoline kalon placentën dhe mund të çojë në anomalitë në fetus. Kur gji mjetet merr në qumështin e nënës, e cila është edhe e padëshirueshme.
Përveç kësaj, Nitroxoline nuk duhet të përdoret gjatë cystitis nëse ka comorbidity - cataracts, mëlçisë dhe pezmatim nervi veshkave. Për të trajtuar pacientët e tilla përdoren mjete të tjera.

Si për të marrë Nitroxoline me cystitis?


Tableta duhet të merret me një vakt dhe një pije të mirë të ujit. Shkalla e përditshme - 600-800 mg fondet që do të ndahet në tre apo katër teknikat interval në mes të tyre duhet të jetë së paku gjashtë orë. Kursi trajtim është projektuar për 10-14 ditë. Është e nevojshme për të monitoruar në mënyrë të qartë dozen pa tejkaluar atë - një maksimum prej 12 gram në të rritur.
Ajo është projektuar që të mos ndërpresë trajtimin herë do të përmirësohet, përndryshe rikthim të jetë e mundur ose kalimi në një formë kronike, e cila është shumë e vështirë për të trajtuar, sepse trupi prodhon rezistencë të drogës nga cystitis.