Canephron me cystitis

Shtyjë trajtimin e cystitis nuk mund, dhe çdo grua e di atë. Për të shmangur ndërlikimet dhe për të hequr simptomat karakteristike që nuk janë thjesht të japë siklet, dhe ndonjëherë mundimin seriozisht nga dhimbje të forta dhe urinim i shpeshtë, shumë mjekë rekomandojnë marrjen e ilaçeve për cystitis Canephron.

Canephron me cystitis - udhëzimet për përdorimTrajtimi i Canephron cystitis në vendet perëndimore ka qenë prej kohësh praktikuar me sukses. Në mesin e pacientëve tanë është relativisht një kohë të shkurtër, por e ka provuar tashmë vetë komente të shkëlqyer.

Ai përfshin vetëm komponentët perime, domethënë: lovage, u rrit, rozmarinë dhe centaury. Kjo Canephron ka një varg të veprimeve të nevojshme për cystitis. Çdo kurë komponent cystitis Canephron ruan vetitë e saj të dobishme, dhe drogës kompleks ka antimicrobial, diuretik, anti-inflamator efekt, antispasmodic. Përveç kësaj Canephron parandalon gurët dhe proteina sekretim, dhe për këtë arsye përdoret jo vetëm për cystitis e etiologji të ndryshme dhe të pacientëve të caktuar me inflamacion të veshkave, glomerulonefriti, pyelonephritis dhe sëmundjeve të tjera po aq të rrezikshme të sistemit urogjenital.

Canephron e cystitis dhe sëmundjeve të tjera është në dispozicion në dy forma: tableta dhe pika. Kundërindikuar dytë në gratë shtatzëna, alkolikët dhe njerëzit që vuajnë nga sëmundje të mëlçisë. Në përgjithësi mund të vërehet tolerancës mirë të drogës, përveç në raste të rralla.

Si për të marrë Canephron me cystitis?Në fakt, kur ju keni marrë Canephron cystitis ndikon vetëm moshën e pacientit. Për shembull, sipas udhëzimeve, ai lejoi edhe foshnjat pas muajit të parë të jetës. Grupmoshat ndahen në: fëmijët në vit, nga një vit deri në pesë vjet, pas pesë viteve të fëmijët dhe të rriturit. Doza e rekomanduar e 10 bie respektivisht, 1525 ose 1 tabletë ose 50 pika 2 tableta tri herë në ditë.

Kohëzgjatja e marrjes rregullohet nga mjeku në varësi formën e sëmundjes dhe karakteristika të tjera individuale.
Canephron cystitis lejohet në gratë shtatzëna dhe nënat gji, si dhe përbërjen e saj përmban përbërës bimor që nuk dëmtojnë fëmijën.