Levometsytyn me cystitis

Ky agjent antibakteriale si Levometsytyn, ka kohë që përdoren në trajtimin e inflamacionit të fshikëzës (cystitis). Efekti i drogës në veprimet e cystitis bazuar në trajtimin e substancave të llojeve të ndryshme të baktereve dhe viruseve të mëdha, të cilat nuk i lejojnë ata që të vazhdojnë në mënyrë aktive shtohen.
Ky mjekim ka një gamë të gjerë të efekteve terapeutike, por përdorimi i tij në cystitis duhet të jenë të kujdesshëm, sepse Lemetsytyn është një shkelje e sintezës së proteinave në mikroorganizmave.
Para se të filloni trajtimin me këtë agjent, ju duhet të sigurojë që ajo nuk ka contraindications. Dhe këto janë:


 • sëmundje të ndryshme të lëkurës duke përfshirë ekzemë, psoriasis, lezione fungale;

 • intolerancën e antibiotikëve;

 • ndalimin e hematopoiesis;

 • Shtatzënia dhe ushqyerja me gji gji-qumësht;

 • nuk e përshkruajnë medikamente dhe sapolindur.


 • Si për të marrë Levometsytyn me cystitis?


  Pllakat Levometsytyna me cystitis si në sëmundje të tjera të shënuara me indikacione për përdorimin e tij, duhet të jetë i dehur para ngrënies, të paktën gjysmë ore.
  Doza e rritur është një deri dy pllakat katër herë në ditë. Kjo ditë nuk duhet të marrë më shumë se 2 m ilaçe. Ndonjëherë mjeku mund të urdhërojë futje prej 4 g drogës në ditë për 3-4 orë (por kjo vlen vetëm raste të rënda).

  Doza e fëmijëve përcaktohet nga pesha e fëmijës në normën e 10-15 mg për kilogram të peshës trupore. Për fëmijët 3-8 vjeçarë, doza - 015-02 g, dhe më shumë se 8 vjet - 02-03 mg.
  Merrni tableta duhet të jetë 7-10 ditë.
  Kur përdorni këtë antibiotik duhet të kihet parasysh se kjo mund të shkaktojë mostretje, nauze, vjellje, dermatit, diarre, depresion, nervozizëm, çrregullime psikomotor, dhimbje koke, vizion të reduktuar dhe dëgjimit.