Analgesics me cystitis

Siç e dini, tipar kryesor i kësaj patologjie urological si cystitis është një urinim të dhimbshme. Kjo është arsyeja pse shumë gra përballur me të njëjtin problem, mendoni për ato painkillers të përdorura zakonisht për cystitis.
Çfarë mund të përdoret për të lehtësuar ndjenjat e dhimbshme?
Në mënyrë tipike, cystitis shkakton muskujt të rënda spazmuvannya dhimbje fshikëz, e cila nga ana e saj i jep furnizim normal të gjakut, dhe më tej përkeqëson dhimbjen. Prandaj, trajtimi i sëmundjes në vendin e parë, ofron lehtësim dhimbje. Për ta bërë këtë, të zbatohet si forma tabletë e drogës, dhe supozitorëve. Më të përballueshme është alternativa e parë.

Droga të zakonshme të përdorura për cystitis si painkillers është analgesics dhe antispasmodics. Ndër antispasmodics shpesh përdoren por-spa dhe hydrochloride papaverine. Për lehtësimin e dhimbjeve të mjaftueshme 1-2 tableta të drogës (në varësi të ndjeshmërisë së organizmit ndaj drogës), 3 herë në ditë.
Në disa raste, në fazën akute të sëmundjes, mjeku mund të përshkruajnë barna nonsteroidal anti-inflamator si Diclofenac, pas specifikuar dozen dhe frekuencave normën e pritjes.

Çfarë qirinj ndihmuar të heqin qafe dhimbje gjatë cystitis?
Një formë e zakonshme e ilaçeve të femrave janë edhe qirinj, e emëruar si në dhimbje cystitis. Kështu, më efektive dhe ka punuar mirë është qirinj Betiol. Falë heqjen e shpejtë të fshikëzës vrull, dhimbja zhduket vetëm 30-40 minuta.
Gjithashtu ndihmë e madhe eliminuar qirinj siklet, të cilat përfshijnë përmban papaverine, i cili tashmë është përmendur më lart.
Çfarë ju duhet të dini kur të marrë qetësues, ju lutem me cystitis?

Të gjitha painkillers përdorura në cystitis, të ndihmojnë vetëm për një kohë të harrojmë për këtë sëmundje, por jo të kuruar atë plotësisht. Kjo është arsyeja pse e gjatë për të lejuar përdorimin e tyre e pamundur. Në mënyrë tipike, mjekët përdorin këto barna në terapi komplekse, së bashku me barna anti-inflamator dhe antibacterial që ndikojnë direkt shkakun e sëmundjes. Për qëllimin e tyre, shkoni te mjeku, sepse ndoshta urinim të dhimbshme - një sëmundje simptomë komplekse.