Gjaku në urinë cystitis

Cystitis - një gjendje të rëndë që kërkon trajtim të duhur nën mbikëqyrje mjekësore. Dhe në qoftë se ka pasur gjak në urinë, ajo duhet patjetër të shqyrtohet, sepse ajo mund të çojë në komplikacione. Shkaku më i zakonshëm është një infeksion viral, infiltrimi i baktereve në fshikëz, reagimi ndaj përdorimit të barnave të caktuara ose dëmtimit mekanik.

Pse ka gjak në cystitis urinës?Nuk është një mukoza shkelje fshikëz, enët e gjakut të ekspozuar dhe të depërtueshëm për qelizat e gjakut. Një disa pika gjaku në fund të urinimit lëshuar gjatë cystitis shpesh. Por në qoftë se urina është trëndafili zbehtë ose ndryshkur, ndryshon erën, dhe personi ndjehet i dobët, kjo është e rrezikshme. Kjo quhet cystitis hemorragjike dhe zakonisht rrjedh më e vështirë. Për shkak të humbjes së gjakut anemi apo anemi. Dhe prania e cystitis me mpiksjen e gjakut në urinë mund të çojë në bllokimin e uretrës.


Simptomet e cystitis hemorragjike:

 • ajo është e shoqëruar zakonisht me temperaturë të lartë, dridhura dhe dobësi;

 • urinim të dhimbshme shumë të shpeshta, por shumica thirrje të rreme;

 • urina bëhet ngjyrë rozë apo të kuqe, ka një erë të mprehtë, ajo mund të jetë grupe apo vija e gjakut. • Kjo formë e sëmundjes nuk shkon larg pa trajtim dhe mund të çojë në pasoja të rrezikshme, deri në një infeksion të gjakut. Prandaj, trajtimi duhet të fillojë menjëherë. Dhe disa mjete popullore në këtë rast nuk do të jetë e mjaftueshme.


  Si për të trajtuar cystitis me gjak?  Është e rëndësishme për të hequr shkakun e inflamacionit. Për këtë qëllim emëruar antibiotikët dhe antibacterials. Nëse hemorragjike Cystitis shkaktohet nga viruset - duke marrë medikamente antivirale. Nuk është e nevojshme të vetë-mjekoj, sepse shpesh shkaku i kësaj sëmundjeje janë të dizajnuara si duhet drogë.

  Një domosdoshmëri për trajtimin e cystitis janë gjakderdhje të mirëpritur dhe fondet Hemostatic sudynoukriplyuyuchyh. Trajtim më të zakonshme është kryer në një spital dhe të injektuar drogë vena. Është e rëndësishme për të eliminuar humbje gjaku dhe gjakut clots pushim me cystitis se ata nuk zakuporyly uretrës.


  Sigurohuni që të pini shumë. Më mirë në qoftë se ajo do concoctions të bimëve të tilla si Yarrow, lë bearberry apo Kastrati. Mirë pini ujë mineral pa gaz, pije frutash me Kastrati apo Kastrati. Kjo do të shpejt të sjellë bakteret nga fshikëza dhe produktet e metabolizmit të tyre.

  Nëse keni gjak në urinë cystitis, trajtimi duhet të fillojë menjëherë. Mos u mundoni për të përballuar me sëmundjen e tyre, të jetë i sigurt për të kontaktoni doktorin tuaj.