Akute cystitis - Simptomat

Cystitis - një sëmundje që është e shoqëruar me inflamacion, e lokalizuar në fshikëz. Kjo sëmundje merr një vend kryesor në mesin e sëmundjeve të sistemit urinar, i cili është një problem serioz për mjekësi në përgjithësi.

Simptomet e cystitis akute


Simptomet kryesore karakteristike e cystitis akute të ndodhë gradualisht. Ai fillon me jetën aritmi të grave, uljen e aktivitetit fizik, dhe si rezultat - efikasitetit.
Shenjat e para se mund të jetë një manifestim i cystitis akute tek gratë, është një dhimbje e papritur, e lokalizuar kryesisht në bark. Tipar i sëmundjes është se çdo akt i urinimit shoqërohet me dhimbje të fortë prerjes, veçanërisht në qoftë se sëmundja është rezultat i një infektimi parazitare. Në raste të tilla, shpeshherë së bashku me urinë excreted gjak ose qelb.

Natyra e dhimbjes mund të ndryshojnë dhe shpesh ata bëhen me gjemba, të tërhequr karakter, në disa raste, mund të jetë cramping.
Shfaqja e gjakut në urinë mund të jetë një shenjë e cystitis akute. Në raste të tilla, gratë kanë nevojë për shtrimin në spital emergjence.
Në raste të rralla, sëmundje të tilla si cystitis akute, mund të jetë asimptomatike. E vetmja mënyrë që e lejon atë për të zbuluar, është urinalysis, e cila në raste të tilla janë patogjenë.
Çfarë ju duhet të i kushtoj vëmendje të?
Urinim i shpeshtë, i shoqëruar nga dhimbje natyrave të ndryshme, mund të jetë një manifestim i cystitis akute. Në raste të tilla, urina bëhet me re, dhe nganjëherë ajo mund të zbulojë përfshirjen floccus. Si pasojë e toksinave poshtërim, ka një rritje në temperaturë të trupit.

Të gjitha simptomat e listuara më sipër mund të jetë një manifestim i cystitis akute.