Cystitis hemorragjike - trajtim

Dallimi kryesor nga cystitis zakonshme hemorragjike - prania e gjakut në urinë. Kjo mund të jetë një numër i ndryshëm dhe të sigurojë rozë fiziologjik fluide, ngjyrë të kuqe apo të pista-kafe. Në raste të rënda, clots gjakut mund të vëreni madhësive të ndryshme. Është e panatyrshme erë erë të keq urinë.
Gratë cystitis hemorragjike ndodh shumë më shpesh se meshkujt. Hemorragjike plan trajtimi cystitis varet se çfarë e shkaktoi sëmundje - bakteret, virus apo kërpudhat. Agjenti më i zakonshëm shkaktar i sëmundjes është një infeksion bakterial që ka depërtuar në fshikëz, duke shkaktuar inflamacion.

Simptomet e cystitis hemorragjike
Simptomat e kësaj sëmundjeje është identike me cystitis normale - një grua që ka dhimbje gjatë urinimit, duke e bërë praktikisht të pamundur - fjalë për fjalë qëndron pika urinës. Ka dhimbje barku, tolerant e shumë intensive, shpesh të shoqëruara nga sëmundja ethe. Tipar dallues i këtij lloji të cystitis - ngjyra e urinës me gjak.

Si për të trajtuar cystitis hemorragjike?


Detyra kryesore - për të identifikuar rrënjët e lezioneve të fshikëzës dhe për të luftuar atë me të. Më shpesh, cystitis hemorragjike të shkaktuara kur bakter, terapi caktuar me antibiotikë. Në plagë viral tregon stimulimin e imunitetit.

Përveç kësaj, droga të përshkruara për të rritur nivelin e hemoglobinës në gjak do të thotë të temperaturës, dhimbje dhe hemostatic sosudoukreplyayuschim fonde. Në qoftë se sëmundja ka shkuar larg dhe për të parandaluar shkarkimin mpiksjen e urinës, fshikëza Lavage është kryer duke përdorur një hetim.

Ushqimi për cystitis hemorragjike


Sëmundja përfshin zgjeruara regjim të pijshëm, i cili përveç TEAS zakonshme, përfshin pije frutash boronicë, ujë mineral dhe lëng thupër. Në trajtimin e dietë duhet të hiqni të gjitha ushqimet e mprehta dhe acid, mënyrë që të mos irritojë mur fshikëz.