Biseptol me cystitis

Cystitis - Beach numër i madh i grave. Dhimbshme gjatë urinimit - një nga simptomat e zakonshme dhe shqetësuese të kësaj sëmundjeje të pakëndshme, por kjo nuk është e vetmja simptomë. Cystitis në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon cilësinë e jetës, por trajtimi kërkon shumë durim. Një prej barnave të zgjedhjes për cystitis është tableta antibacterial Biseptol.
Biseptol cystitis
Biseptol me cystitis është caktuar një mjek, një ilaç serioz që kërkon doza individuale, e cila mund të sjellë vetëm rezultatet e diagnozës. Trajtimi i cystitis Biseptol bazuar në shkatërrimin e tyre bakteret kapur në fshikëz e një gruaje, dhe parazitët dhe të ndikojë në gjithë sistemin urinar. Cystitis shoqëruar me ndryshime në sedimentet e urinës, pezmatimi i mukozës së fshikëzës.

Si për të marrë Biseptol me cystitis?


Zakonisht merret me gojë Biseptol 4 tableta në ditë, palë të pijshëm, dmth 2 mbrëmje dhe mëngjes 2. marrë ilaçe të paktën 4 ditë, por gjithashtu duhet të marrin në konsideratë se duke marrë antibiotikë për një kohë të gjatë kërkon inspektime të rregullta të analizës së gjakut në përgjigje hematologjike .
Trajtimi i cystitis Biseptol mjaft efektive, por pavarësisht nga efektet pozitive të këtij ilaçeve, ajo nuk është përjashtuar dhe efekte anësore.
Efektet anësore Byseptola:

 • migrenë;

 • të vjella;

 • humbja e koordinimit;

 • verdhëz;

 • diarre;

 • inflamacion i gojës.


 • Kundërindikimet për përdorim në cystitis Byseptola


  Biseptol shumë i mirë për cystitis, është në dispozicion dhe të drogës të lira, por nuk mund të marrë të gjitha. Në Byseptola një numër të contraindications, duke përfshirë:

 • pamjaftueshmëri renale;

 • anemi;

 • sëmundje të mëlçisë;

 • sëmundje hematologjike;

 • astma;

 • shtatzënisë dhe laktacionit;

 • sëmundje tiroide.