Por-spa me cystitis

Mjekët quhet cystitis inflamacion infektive e fshikëzës, që rrjedhin nga hyrja e baktereve. Cystitis shpesh prek femrat, por nuk përjashtohen rastet në meshkuj.
Dhimbje dhe cramping në cystitis
Cystitis mund të ndodhë shumë të dhimbshme dhe të paraqitet pranë shenjave. Njohin praninë e cystitis mundet edhe pa analizë të veçantë, edhe pse ajo ka disa varieteteve. Një duhet të kini parasysh kuptimin e mëposhtëm:

 • Urinim i shpeshtë dhe / ose të dhimbshme.

 • Impulset Expendables, sidomos gjatë natës.

 • Ankth në zonën ijë, si edhe dhimbje dhemb në barkut.

 • Ndryshuar ngjyrën dhe erën e urinës.

 • Pika e gjakut gjatë dhe pas urinimit.

 • Rritja temperaturën e trupit.

 • Vështirësia urinimi.

 • Shkarkimi purulent nga uretrës.

 • Dhimbje në mesit.


 • Nëse keni gjetur disa prej këtyre simptomave duhet të konsultoheni me një urolog. Por dhimbje dhe cramping gjatë cystitis mund të shkaktojë vuajtje të tilla që asnjë droga vështirë se mund të bëjë pa. Për gjendjen lehtësim të përkohshëm mund të marrë qetësues, ju lutem dhe antispasmodic, për shembull, jo-kapanoneve.

  Aplikimi Nospanum me cystitis


  Ndihma e parë për cystitis nevojë për ata që duan për të zvogëluar pamjen e simptomave të para konsultuar një mjek. Çfarë mund të merren për të lehtësuar situatën? Një nga mjetet provuar dhe efektive është Nospanum.
  Por-spa është përdorur gjerësisht për lehtësimin e dhimbjeve nga vrull e muskujve të lëmuar të traktit urinar, siç tregohet për cystitis. Sipas veprimit-shpy Por edhe dhimbje më akute ulur ndjeshëm ose edhe kalon.
  Nospanum tabletë fillon të veprojë brenda një gjysmë ore pas administrimit. Por, pas 3 orësh është arritur efektin maksimal. Doza e rekomanduar e cystitis - 2 tableta Nospanum natën dhe 2-3 tableta në ditë.

  Në mënyrë që të eliminuar komplikime nevojë për ekzaminim dhe trajtim. Mos harroni, një problem si cystitis, kërkon zgjidhje urgjente!