Si për të rivendosur ciklin menstruatsyonnыy

Problemi më i zakonshëm që ndodh grua të paktën një herë në jetën e tyre - një dështim i ciklit menstrual. Kjo ndodh nga arsye të ndryshme, dhe mund të tregojë devijimet si të vogla nga norma në të gjithë sistemin riprodhues, dhe sëmundjes së rëndë.
Kohëzgjatja e ciklit normal për çdo grua individual dhe diferenca në performancën është prej 21 deri 35 ditë, por shumica e pacientëve është 28 ditë. Për të kuptuar se çfarë ka ndodhur në glitch grafike nuk ka nevojë për njohuri të veçanta. Një grua dhe ajo mund të shihni se hënor filluan të vijnë më shpesh, ose vonesa anasjelltas filluan të ndodhin rregullisht.

Për t'u kthyer në ciklin normal duhet të konsultoheni me një mjek, ai do të kryejë teste të tjera për të cilat përshkruajnë trajtim. Ajo mund të përfshijë trajtimet hormonale për të rikthyer ciklin menstrual apo përdorimin e mjekësisë bimore do të jetë e mjaftueshme.

Pllakat dhe bie për të rikthyer ciklin menstrual


Varësisht nga lloji i dështimit hormonale që ka ndodhur në një grua është caktuar një lloj të caktuar të ilaçeve. Ata mund të kenë një formë tabletë ose të jetë në pika.
Droga hormonale që janë edhe kontraceptimi, janë lëshuar në formën e tabletave që ju të marrë një kohë të caktuar gjatë muajit me një interval prej 7 ditësh, kur ndodh menstruacioneve. Këto përfshijnë Jeanine, 35 rrushi Yasmin dhe të tjerët.

Paralelisht me këtë trajtim të nevojshme vitamina dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës - gjumë të plotë dhe pjesa tjetër, të ushqyerit e duhur, aktiviteti fizik dhe humor të mirë. Vitaminat për restaurimin e ciklit menstrual të marrë kurse në gjashtë muaj. Në fazën e parë e ciklit në një grup, dhe e dytë - A, C, E dhe D.

Rimëkëmbjes mjete popullore menstrual


Para se të rivendosur ciklin menstruatsyonnыy, duhet të dini saktësisht shkakun e dështimit në trup, dhe mbi këtë bazë, për të marrë trajtim. Nuk janë të ndryshme bimor, varësisht nga llojet e ndryshme të çekuilibër - vonesa në mungesë të plotë të gjakderdhjes menstruale.

Herbs për të rivendosur ciklit menstrual - një furçë të kuqe, Borovaya mitrës, yarrow, cinquefoil, acaroj, thupër, sanëz dhe shumë të tjerë. Kombinime të ndryshme të ndihmojë trupin femra përballen me problemin.
Bazuar në përbërësit natyral, ka disa droga farmaceutike që përdoren gjerësisht në praktikë gjinekologjike për të trajtuar ndërprerjet menstruale. Kjo Tsyklodinon, Remens, Utrozhestan, Ovarium, compositum, dhe të tjerët.