Solarium gjatë menstruacioneve

Para një ngjarje të rëndësishme apo udhëtim të dëshironi të shikoni në 100%, dhe një mënyrë e madhe për pak të ndryshuar pamjen tuaj është dhomë me diell. Por kjo ndodh që udhëtim në dyqan përkon me fillimin e menstruacioneve dhe një gruaje pyesin nëse ju mund të bëj banja dielli gjatë menstruacioneve. Për të kuptuar këtë çështje, është e nevojshme për të kuptuar se si këto dy procese ndikojnë njëri-tjetrin.

A mund të bëj banja dielli në muaj?


Shumica e mjekëve nuk e rekomandojmë bërë atë. Arsyet ndryshme. Më e thjeshtë dhe e qartë - ajo është e humbur paratë. Fakti është se gjatë menstruacioneve trupi prodhon pothuajse asnjë melaninës, për shkak të cilat nuk është një hije e bukur e lëkurës. Kjo është arsyeja pse Solarium dhe mujore gjëra reciprokisht ekskluzive.

Ajo shkaktoi sens të përbashkët. Lidhur me shëndetin e grave, diellin gjatë menstruacioneve dëmshme dhe ndonjëherë edhe të rrezikshme.

  • Gjatë kësaj periudhe, trupi është ulur nivelet e hormoneve, të cilat mund të provokojnë gjakderdhje kundër temperaturë të lartë. Për këtë arsye, ju nuk mund të shkoni në banjë ose qëndrojnë në një banjë të nxehtë.

  • Solarium gjatë menstruacioneve është e rrezikshme për shkak se ajo mund të shkaktojë vrull mitrës e enëve të gjakut.

  • Për arsye të dukshme, gjatë kësaj periudhe ju do të përdorni tampona. Këtu edhe qëndron lloj kërcënimi. Në temperatura të larta dhe gjakderdhje e rëndë të krijuar kushte ideale për inflamacion të hershme. Kjo është një tjetër arsye që të mos kombinohen dhomë me diell dhe mujore.

  • Mos harroni, dhomë me diell gjatë menstruacioneve mund të shkaktojë marramendje dhe dobësi të përgjithshme, dhe gratë me presionin e lartë të gjakut është e kundërindikuar.  • Solarium gjatë menstruacioneve


    Në qoftë se një kohë të lehta cirk ose kërkohet që të presë jo vetëm, me hënë në diell mund të jetë subjekt i rregullave: përdorni sunblock dhe pini shumë lëngje. Nëse është e mundur, dy ditë e para ka shmangur më të mirë vizituar sallon pasi gjakderdhje këto ditë është e tepruar, dhe gjendja e gruas është e dobët.

    Pas rrezitje dhe dush provoni çdo mënyrë për t'u çlodhur dhe për të shmangur aktivitetin fizik. Një minimum prej dy orë pas procedurës, ju duhet të qëndrojnë në heshtje dhe të pushojnë, përndryshe, mund të hapë gjakderdhje. Nëse ju nuk mund të shtyjë procedurën, do të përpiqen për të reduktuar në minimum të gjitha komplikimet e mundshme pas saj.