Pulsatilla në një menstruacioneve vonesë

Si evolucioni i njeriut ka testuar një shumëllojshmëri të trajtimeve - nga bimët dhe droga hallenovskyh të barnave që prodhohen metoda komplekse duke përdorur pajisjet e fundit. Por zhgënjyer me gjeneratës së re të barnave, njerëzit filluan të kthehen në bazat. Trajtimi Homeopati është tani një temë e nxehtë, duke përfshirë edhe një praktikë gjinekologjik. Sot ne shikojmë në mjekim detaje Pulsatilla dhe pyetje të rëndësishme - si të përdorin atë në një menstruacioneve vonesë, në mënyrë që ata shkaktojnë.


Pulsatilla homeopatik ilaç


Ju ndoshta tashmë e dëgjuar se çdo ilaç homeopatik është zgjedhur individualisht për natyrën, trupin dhe shëndetin e përgjithshëm të pacientit. Kështu, Pulsatilla është droga e parë-line për gratë emocionale, feminor, i trembur dhe të rrezikuara. Në shtetin e ankthit pacientit manifestohet si një person nervoz dhe agresiv. Ai është i ngadalshëm dhe flegmatik. Nëse ju gjeni veten në përshkrimin e mësipërm - atëherë Pulsatilla homeopatik ilaç ju përshtatet të përkryer për periudhën e thirrjes.


Pulsatilla Përbërja


Pulsatilla druri i përbërë nga ekstrakte bimore, i cili është i njohur si dhimbje mesi ruse. Për shekuj me radhë kjo lule e përdorur në praktikën mjekësore për shkak të pronave të saj shëruese. Sepse Pulsatilla homeopatik ilaç të miratuar nga shumë gjinekologu praktikuar.

Pulsatilla - Indikacionet për përdorimin e


Indikacionet Pulsatilla mjetet juridike homeopatik në gjinekologji në vijim:

 • amenorrhea (mungesa e menstruacioneve apo vonesë);

 • dysmenorrhea (menstruacionet e dhimbshme);

 • infertilitetit endokrine;

 • Sëmundje inflamatore e pelvikut;

 • menopauza;

 • gjakderdhje mitrës;

 • menstruacioneve parregullt

 • mosfunksionim gjenitale;

 • shkarkimit të përhershme;

 • clots gjakut gjatë menstruacioneve. • Pulsatilla në një menstruacioneve vonesë


  Përkundrazi, ju vënë një pyetje logjike - të vërtetë e ndihmon thirrjen Pulsatilla për çdo muaj? Përgjigja jonë është - po, kështu që e bëj me ngut për të sjellë argumente për këtë pohim. Siç kemi theksuar më lart - Pulsatilla treguar veçanërisht personat vulnerabël të cilët janë të gjithë me shpenzimet e tij dhe përjeton stres emocional, si rezultat i ndonjë stres. Dhe stresi, siç e dini, është i lidhur ngushtë me çrregullim menstrual. Prandaj, krijimin e neuro-endokrine balancë në trup, Pulsatilla përdorur shpesh në amenorrhea (menstruacioneve vonuar).


  Pulsatilla - Vonesa në dozimin mujore


  Për të thirrur në muaj duke përdorur mjetet juridike homeopatik Pulsatilla duhet të përdorni atë për një periudhë të zgjatur. Drogës rekomandohet për këtë qëllim - Pulsatilla 6 në një dozë prej 5 granula 2 herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.
  Mbani në mend se ka një numër të produkteve që të zvogëlojë veprimin e Pulsatilla, duke zvogëluar efektin e vet dhe nuk Pulsatilla asnjë efekt sa më shpejt që është e nevojshme.
  Prandaj, për të përjashtuar nga dietë, ndërsa duke marrë këtë homeopatik do të thotë produktet e mëposhtme: kafe, çaj, çokollatë, nenexhik, limon, alkool, kamfor.

  Pas Pulsatilla efekt strehë, dhe cikli juaj nalahodyvsya, ju mund të bëni këtë mjet për të parandaluar. Pulsatilla Dozimi në këtë rast është 5 granula një herë në ditë 3 herë në javë.
  Në rastin e një përkeqësimi të ri - të fillojë përsëri të bëjë pulsatyllu skemën 6 5 granula 2 herë në ditë.
  Por nëse Pulsatilla nuk japin efektin e dëshiruar, të konsultohet me homeopat tuaj ndoshta ju keni nevojë për të ndryshuar ilaçe.
  Para se të marrë Pulsatilla në një menstruacioneve vonesë, sigurohuni që ju nuk jeni shtatzënë. Të qëndrojnë të shëndetshme!