Tansy në një menstruacioneve vonesë

Cikli menstrual grua e shëndetshme duhet të jenë të rregullta. Edhe pse në disa raste shkelje të mundshme. Të sigurojë ndikim në faktorët e mëposhtëm mund të:

 • Ndryshimi i klimës, për shembull, gjatë pushimeve;

 • stresi ose konfliktet e shpeshta në punë ose në shtëpi;

 • Shumica e sëmundjeve gjinekologjike;

 • Sëmundjet e brendshme dhe medikamente.


 • Natyrisht, probleme të tilla duhet të konsultoheni me një mjek për këshilla dhe për të identifikuar shkakun. Por shpesh gratë për arsye të ndryshme janë duke u përpjekur për t'u marrë me këtë problem në vete, duke përdorur metoda tradicionale.

  Myshk Pritja në një menstruacioneve vonesë


  Në mjekësinë popullore përdoret zakonisht infusions, decoctions bimëve të ndryshme. Kështu, një nga bimët që janë përdorur në të vonuar menstruacioneve konsiderohet misk. Ajo rritet kudo me përjashtim të Veriut e Largët. Për të luftuar Sëmundjet e ndryshme duke tufë lulesh që kur u kujdesur ruajtjen ruajnë vetitë e tij për tre vjet.
  Çfarë është tansy mujore ka qenë prej kohësh i njohur, ende vajzat në fshatra shpesh përdoret në këtë mënyrë. Kështu që ju duhet për të përgatitur një zierje e normën e 25 gr. të thata lule për 1 litër. ujë, i cili duhet të mbush për një orë të valë. Perdorimi duhet rreth 2 lugë tre herë në ditë. Besohet se cikli duhet të shërohet në një kohë të shkurtër.

  Features veprimet
  Tansy për të thirrur hënor vepron si më poshtë. Mbajnë pronë stimulim të tkurrjes së mitrës, ajo përshpejton refuzimin e shtresës endometrium, e cila çon në rezultatin e pritur. Mbani në mend se këtë barishte, pavarësisht nga gjerësia e aplikimit, duke e rrezikshme për gratë shtatzëna. Përdorimi supë mund të shkaktojë abort të paplotë, duke rezultuar në infeksion të mundshëm dhe sepsë. Para se të marrë misk për të rivendosur menstruacionet duhet të kuptojnë se madje edhe mjetet juridike popullore janë contraindications.