Shkarravit pas një muaji

Normalisht, pas një muaji mund të jetë ndarja e vogël pa një erë të mprehtë dhe nuk shkaktojnë grave siklet.

Diktim pas një muaji


Gjatë muajit të ardhshëm mund të jetë një të ashtu-quajtur "lyerje" - përzgjedhje e varfër e organe gjenitale femërore të cilat nuk shkaktojnë grave siklet. Nëse alokimit të tillë me ngjyrë transparente, prania e tyre është normale dhe nuk kërkon ndërhyrjen e një gjinekologu.
Në prani të shtatzënisë tek gratë gjithashtu mund të jetë një sasi e vogël e shkarkimit për shkak të implantimin e embrionit në murin e mitrës. Në këtë rast është e rëndësishme që të kryejë një provë të veçantë për të konfirmuar ose të hedhur poshtë ekzistencën e shtatzënisë për shkak se gratë shtatzëna mund të jepet një sasi të kufizuar të barnave.

Lyerje shumë kohë pas një muaji: Shkaqet


Ndonjëherë një grua vëren një përzgjedhje pas gjakderdhje mitrës gjatë ciklit menstrual që mund të zgjasë për një kohë të gjatë. Në këtë rast ajo pyet veten pse pas një muaji vija të gjata. Shpërndarja e gjatë mund të jetë për shkak të arsyeve të mëposhtme:

 • ovulacionit përfshin ndryshime hormonale;

 • inflamacion i uterusit (adenomyosis);

 • erozioni i qafës së mitrës;

 • parregullsi në sistemin hormonal.


 • Lyerje Brown pas një muaji

  Diktim, grua ndryshme kafe mund të vëzhgojnë për një kohë të gjatë për shkak të pronave të saj të sëmundjeve të mëposhtme:

 • Endometrioza;

 • prania e polyps;

 • fibroids mitrës;

 • përkulem mitër;

 • mosfunksionim ovarian;

 • instaluar në mënyrë të paligjshme pajisje intrauterine;

 • hyperplasia endometrial, karakterizuar nga trashësinë e endometrium, që ndihmon diagnozën e infertilitetit "".


 • Polyps dhe hyperplasia mund të jenë parakushte për kancerin e mitrës, në mënyrë të rëndësishme për të diagnostikuar dhe të përshkruajnë trajtim kompleks.

  Lyerje Pink pas një muaji
  Alokimi Pink ngjashme me "holluar" Gjaku është shoqëruar shpesh me një erë të mprehtë të pakëndshme. Prania e tyre mund të pranojmë endometritis kronike në gratë ekzistuese, endoservicitis.
  Shkarravit i kuq mund të jetë gruaja që merr kontraceptivëve hormonal. Në këtë rast, trajtim të veçantë është e nevojshme. Megjithatë, gratë duhet të monitorojnë gjendjen e tyre dhe në qoftë se alokimi vërejtur për të paktën tre muaj, ju mund të kenë nevojë për të ndryshuar drogës dhe të kërkoni këshilla mjekësore për zgjedhjen e një kontraceptiv.

  Lyerje të Zi pas një muaji
  Alokimi i tillë mund të tregojë dështimin hormonal në trup, kërkon trajtim të menjëhershëm.

  Lyerje kohë pas menstruacioneve, trajtimit


  Shkarkimi më së shpeshti në gratë periudhë postmenstrualnыy shënuar kafe. Ata mund të jetë normë në fund të ciklit, sepse gjaku mpikset ngadalë dhe ndryshon ngjyrën. Në dyshimin më të vogël të patologji mitrës biopsi endometrial është e nevojshme për të shmangur proceset inflamatore në mitër.
  Mjeku mund të përshkruajnë përdorimin e agjentëve Hemostatic (askorutin, dytsynon, Gluconate kalcium) për të zvogëluar numrin e zgjedhje në periudhën pas.

  Nga mjetet juridike popullore supë hithër mund të përdoret në normën e një lugë gjelle për filxhan me ujë të valë.
  Në raste ekstreme, zbulimi i patologjisë mitrës curettage takim të mundshëm.
  A nuk do të vonojnë trajtimin, sepse shkaku është gjetur kohë dhe zgjedhje të mirë-zgjedhur trajtim gjithëpërfshirës shmang përkeqësimin e organeve legenit dhe për të parandaluar pasoja të padëshirueshme si shterpësi.