Fletë gji në një menstruacioneve vonesë

Menstrual çrregullim - një nga problemet që gratë të kthehet për specialist. Çrregullimet menstruale mund të jetë një shenjë e sëmundjeve gjinekologjike, si dhe të jetë rezultat i stresit, ndryshimeve klimatike, duke marrë ilaçe të caktuara.
Ndonjëherë vonojë gratë menstruacioneve janë kthyer në mjekësi tradicionale, e cila përdor vetitë e bimëve të ndryshme. Për shembull, bay leaf përdoret për të shkaktuar hënën. Ai është në kuzhinë, në çdo familje, të përdorur sa më shpesh në gatim.

Call fletë hënor gji


Ky mjet është përdorur jo vetëm në vonesë, por në qoftë se ka një nevojë për të menstruacioneve filluar pak më herët se planifikuar. Për shembull, që nuk përkon me pushime apo udhëtim biznesi.
Të shkaktojë hëna bay leaf infuzion është e nevojshme për të përgatitur si më poshtë.

 • Ajo duhet të lahen në ujë 60 gjethe dhe i vuri në një tigan.

 • Hidh 2 gota e ujit dhe vihet në zjarr.

 • Tjetër duhet të prisni deri sa vlon uji. Pas kësaj duhet të bëhet në heshtje dhe të lënë zjarr mbi sobë, rreth 15 minuta.

 • Pastaj ju tendosje supë.


 • Ju mund të përdorni mjete të tjera për të gatuaj dhe të pini sa termos normale.
  Fletë gji në një menstruacioneve vonesë duhet të marrë formën e ngrohjes përpara se të hahet gjatë gjithë ditës. Besohet se ky automjet ka një ndikim të fortë dhe të nesërmen një grua mund të fillojnë menstruacionet.
  Masat paraprake
  Në supë e pritjes duhet të plotësisht të heqë dorë nga alkooli dhe mishit, si dhe numrin e ushqimeve bimore në dietë është më e mirë për të rritur. Rregullisht përdorin gjirin e lë në një menstruacioneve vonesë nuk mund, pasi kjo mund të dëmtojë shëndetin.

  Ajo duhet të mbahet mend se në mjetet juridike popullore mund të jetë Kundërindikimet dhe t'i zbatojnë më mirë pas konsultimit me doktorin tuaj.