Vikasol gjatë menstruacioneve të rënda

Shumë gra e di të dorës së parë në lidhje me çështje të tilla të pakëndshme si gjakderdhje që e shoqëron muaj. Arsyet shpesh veprojnë ndërprerje hormonale, mungesa e zgjatur e menstruacioneve dhe një numër të sëmundjeve gjinekologjike. Nëse menstruacionet shumë e rëndë ka kuptim për të vizituar një gjinekolog, por nganjëherë kjo nuk është e mundur, kështu që ne kemi për të ndihmuar veten të vetmuar, duke pirë një pilulë ose të marrë një e shtënë. Ilaçe Hemostatic sot bollëk, por shumë prej tyre kanë një numër të meta në formën e efekteve anësore. Në qoftë se një rast i izoluar, është e lejueshme, por të rregullt gjakderdhje konsultim detyrueshëm. Vetëm të marr nevojshme agjent specialist hemostatic që nuk shkakton alergji dhe "efektet anësore" të tjera.

Indikacionet vikasola
Shumë shpesh gratë këshillohen me njëri-tjetrin, kur menstruacionet e rëndë dhe mitrës gjakderdhje vikasol - drogës brez të vjetër që ka qenë prej kohësh një reputacion jo shumë të mirë. Pak njerëz mendojnë se kjo drogë nuk ka sjellë rezultate të shpejta, sepse ajo hyn në fuqi vetëm pas përfundon menstruacioneve. Përveç kësaj, vikasol ka efekte anësore dhe konsum të pakontrolluar - të shkaktojë komplikime të rënda.
Ndër treguesit për përdorim vikasola gipoprotrombinemii të shkaktuara nga mungesa e vitaminës K, mosfunksionim i pankreasit, verdhëz penguese, dizenteria, ulcerative kolit, diarre zgjatur dhe sëmundjeve të tjera.

Kur ju merrni vikasola për të ndaluar apo të reduktuar sasinë e shkarkimit mujore vërejtur shpesh reaksione alergjike, marramendje, presion të reduktuar, takikardia. Kjo është arsyeja pse para? pijshëm vikasol në muaj, të konsultoheni me një mjek. Gjithashtu vini re se vikasol ka contraindications, duke përfshirë hypercoagulation, trombozë, alergji, dështimi i mëlçisë, shtatzënia, etj
Mekanizmi i veprimit të drogës
Ky medikament - një agjent sintetik i tretshëm në ujë, një analog i vitaminës K, e cila është lipofilik. Me këtë, formimin e prothrombin. Përveç kësaj, mekanizmi i veprimit është vikasola dhe hemostatic veprim.

Nëse trupi është i mangët në vitaminë K, ekziston rreziku i gjakderdhjes ngjarje. Prandaj, të përshkruara vikasol për çrregullim menstrual ose për të reduktuar intensitetin dhe kohëzgjatjen e tyre. Ky produkt mbush një mungesë të vitaminës K, zgjidhjen e problemit të gjakderdhje të rënda.
Batching
Si për të bërë vikasol në muaj, në varësi të formulimit.

  • Nëse pllakat, vikasola doza më poshtë: 0015 - 003 gram në ditë (2 tableta).

  • Nëse drogës është marrë me injeksion intramuskular, edhe nata nuk mund të marrë më shumë se 003 gram (një injeksion).


  • Kalojë dozen nuk mund, sepse vikasola parregullt futje shpesh çon në ënjtje dhe trombozë formimit në trup. Përveç kësaj, gjaku që trupi ka zhvilluar dhe u përpoq për të sjellë nga ndalesa artificialisht, por mbetet brenda, dhe orari i saj - është jashtëzakonisht e rrezikshme!
    A nuk udhëtimin e ardhshëm nga deti ose një rritje në pishinë, e cila përkoi me fillimin e menstruacioneve, të marrin këtë drogë. Është e mundur që ju do të jetë në gjendje për të ndaluar ose të ndjeshëm të reduktuar sasinë e gjakderdhjes gjatë menstruacioneve, por në të ardhmen, trupi juaj mund të "marrë hak" për një ndërhyrje bruto në funksionet e tij natyrore fiziologjike. Sëmundjet gjinekologjike që mund të shkaktohen nga marrë vikasola kanë trajtuar më shumë se do të kishte vazhduar mujore keni ndalur ndonjëherë.