Эpyhen llak në maja

Shumica e grave të njohur me këtë problem si mëllenjë. Emri tjetër për sëmundje apo gjendje - Candidiasis (formë fungal i Candida, duke shkaktuar atë). Adresimi candidiasis varet nga shkalla e ashpërsisë dhe shkaqet që çuan në të. Në mënyrë tipike, ndryshimet hormonale, diabeti, obeziteti, imuniteti të ulët të ndikojë në rritjen e kërpudhave Candida, e cila mund të shkaktojë gjendje jashtëzakonisht të pakëndshme. Megjithatë, trajtim efektiv për të është. Nuk ka nevojë të shkaktojë dëmtim të mëlçisë, ndërsa duke marrë ilaçe. Është trajtim mjaft lokale të llak mëllenjë Эpyhen.

Эpyhen - maja llak intime


Sipas shumicën e grave, seksi llak Эpyhen në maja ndihmon të shpejt të zgjidhur problemin e kruarje patolerueshme. Megjithatë, si rregull, ajo duhet të përdoret si një droge shtesë që është caktuar për të ndihmuar trajtimin parësor. Ky medikament është konsideruar të jetë anti-inflamator, antivirale, kunder kruarjeve dhe imuniteti. Përbërës kryesor aktiv është një ekstrakt i rrënjë jamball.

Duke përdorur llak Эpyhen?


Ky medikament është përdorur për të hequr qafe candida në formën e një spray. Ajo është spërkatur në sipërfaqe të lëkurës duke përdorur një grykë veçantë për përdorim intravaginal. Para përdorimit, ju duhet të hiqni kapakun nga shishe dhe e vënë atë mbi hundë valvulave, më vonë futur plotësisht në vaginë. Një grua duhet të jetë në një pozicion të shtrirë në shpinë. Injeksion kryhet nga dy shtyn hundë valvula. Pas kësaj është e rëndësishme që të mos të marrë së paku 10 minuta. Pas procedurës, hundë duhet larë me sapun dhe ujë të zier dhe dyqan me një qese plastike. Attachment është projektuar në mënyrë të tillë që të uniforme ujitur jo vetëm muret e mitrës, por vaginë. Nëse ujitjes është kryer në një spital, përdorimi i bashkangjitur nuk është e nevojshme.

Udhëzimet për përdorim në maja llak Эpyhen


Nëse ju vendosni për të hequr qafe e problemit të llak femër Эpyhen, përdorimi i saj duhet të jenë të rregullta. Është e rëndësishme të injektimit të paktën 3-4 herë në ditë në intervale të rregullta. Kursi duhet të zgjasë 7 deri në 10 ditë. Edhe në qoftë se simptomat subjektive të ndodhë më, trajtimi duhet të vazhdojë për të rivendosur plotësisht microflora e vaginës dhe për të parandaluar përsëritjen e sëmundjes në të ardhmen.

Kundërindikimet për përdorimin e drogës është një mbindjeshmëri ndaj drogës.
Эpyhen trajtim llak duhet të bëhet vetëm nën mbikëqyrje mjekësore, e cila duhet të sigurojë se të drogës është e drejtë për ju. Është gjithashtu e rëndësishme për t'u marrë parasysh mungesën e nevojës për ndjeshmëri ndaj drogës që nuk kanë një reaksion alergjik, i cili mund të përkeqësohet ndjeshëm situatën.
Ndihmon Эpyhen maja - pyetja që shqetëson numër të madh të femrave, për shkak se për shumë njerëz është mënyra më e përshtatshme për të zgjidhur problemet. Ky mjet i ndihmon me të vërtetë në qoftë se përdorur atë siç duhet, sepse ajo është e rëndësishme që të mos ndërprerje në terapi dhe të vazhdojë duke marrë numrin e ditëve që urdhëron mjeku. Kur përdoret paralelisht ndonjë drogë të tjera kundër mëllenjë, ju duhet të thyejnë të përballojë të paktën 1 orë në mes të përdorimit të tyre dhe epigenome ujitjes, edhe pse ndërveprim me burime më të njohur aktualisht nuk u gjend. Ajo duhet gjithashtu të theksohet se efektiviteti i trajtimit nuk varet nëse zona para-përpunuara të rafinuar.