Trihopol në maja

Shumë shpesh gratë përpiqen të infeksioneve maja kurë vetë, duke shkuar në këshillat e miqve dhe të njohurve. Një nga këto këshilla dhe të aplikojnë vetëm përdorin trihopola, si një ilaç për mëllenjë. Por duke ndihmuar trihopol dhe a mund të shërohet? Vështirë Këshilltarët saktësisht e dini përgjigjen për këtë pyetje. Ne do t'ju tregojë gjithçka që ne e dimë dhe t'ju tërhequr vërejtjen nga veprimet puçrra.
Çfarë trihopol?
Trihopol - një droge që është bërë obligim për shumë shumë sëmundje. Ai në mënyrë aktive copes me disa lloje të baktereve që mund të jetojnë në traktin gjenital dhe shkaktojnë sëmundje të ndryshme infektive dhe inflamatore. Tableta Përbërja trihopola është Metronidazole, e cila është efektive në prani të:


 • Trichomoniasis në gratë;

 • amebiasis;

 • giardiasis;

 • vaginosis bakteriale;

 • sëmundje infektive-inflamator në gjenitale, veshkave dhe traktit urinar.


 • Në qoftë se ju lexoni me kujdes udhëzimet, bëhet e qartë se trihopol nuk mund të ndihmojë me maja . Mëllenjë është shkaktuar nga gjini kërpudhave patogjene Candida, dhe udhëzimet për përdorim të shkruar se "Metronidazole ka veprim baktericid në kërpudhave dhe viruseve." Ajo rezulton se kërpudha të trihopol krejtësisht i pandjeshëm.

  Indikacionet qirinj trihopola


  Trihopol duhet vetëm të emërojë një mjek pas një ekzaminim dhe të marrë teste. Sipas këtyre rezultateve të një specialist për të zbuluar shkakun e Sëmundjet tuaja dhe do të zgjidhni trajtimin e duhur. Trihopol mirë në mjekimin e sëmundjeve infektive dhe inflamatore, nëse është shkaku i baktereve tyre pamjen qenë të ndjeshme ndaj metronidazole. Përveç kësaj, lista që kemi përshkruar më lart mund të shtohet:

 • infeksionet gjinekologjike e sistemit nervor qendror;

 • sepsa.


 • Kundërindikimet Për të përdorur trihopola • Leukopenia.

 • Sistemi nervor qendror.

 • Epilepsi.

 • Në doza të larta është e ndaluar për të përdorur drogë për njerëzit me dëmtim hepatike.

 • Për shkak të faktit se Metronidazole depërton nëpër placentë, ajo nuk mund të përdoret në tremujorin e parë të shtatzënisë. Në II dhe III tremujorit trihopol mund të përdoren vetëm nëse dobia e vlerësuar prej saj për nënën e tejkalon rrezikun e mundshëm të fetusit.

 • Gjatë gji ju nuk mund të përdorni trihopol. Nëse kjo është e nevojshme, ju duhet të lë gji me gji, pasi drogës është lëshuar së bashku me qumështin e nënës.


 • Trajtimi i trihopolom mëllenjë


  Tani ju e dini se çfarë trihopol nuk ndihmon në trajtimin e mëllenjë. Them më shumë, përdorimi i saj mund të papërshtatshme në të kundërtën, shkaku mëllenjë dhe në mënyrë dramatike ulur imunitetin tuaj.
  Natyrisht, ju mund të pyesni: "Pse, atëherë, disa gjinekologë përshkruajnë trihopol me mëllenjë?". Përgjigjja është e thjeshtë, maja është e shoqëruar shpesh nga sëmundje të tjera, të tilla si trichomoniasis, ose vaginosis bakteriale. Në raste të tilla, të emërojë një trajtim të përzier: trihopol për të luftuar infeksionet në dispozicion për atë, dhe asnjë ilaç tjetër anti-fungale për të luftuar mëllenjë.

  Shpesh trihopol administruar para operacioneve gjinekologjike. Natyrisht, se transaksioni - kjo është një arsye për imunitet të reduktuar. Kundër këtij reduktimin sfond mund të zhvillohet mëllenjë. Prandaj, në raste të tilla caktuar për trajtim trihopolom kombinuar dhe antifungal.
  Për shkak të rasteve të mësipërme, shumë gra kanë hyrë mashtruar, duke besuar se mëllenjë mund të shërohet trihopolom. Por ne shpresojmë se artikulli ynë ka ndihmuar të kuptoj se çfarë është ajo, dhe miti i trihopol shkatërruar tani.