Tablet maja - një kapsulë

Mëllenjë - një shoqërues i shpeshtë i çdo gruaje të moshës riprodhuese. Fungi të gjinisë Candida, të cilat shkaktojnë sëmundjen, dhe jetojnë në njerëz të shëndetshëm, por në përqëndrime shumë më të vogla, dhe rritja e tyre mund të provokojë një sërë faktorësh. Ndonjëherë njerëzit vuajnë nga maja dhe madje edhe fëmijët e vegjël, sepse ajo mund të infektojnë dhe të mukozës orale.
Ka disa ilaçe për të trajtuar këtë sëmundje. Por nuk do të jetë i habitur se mjeku ju përshkruan vetëm një tabletë ose kapsulë maja, shpesh Fluconazole. Gjithashtu përdoret shpesh drogë antifungal si Nystatin, Pimafucin, Lyvarol, Myramistin, clotrimazole, dhe Heksykon Terzhinan, por përdorimi i tyre përfshin tërë regjim dhe jo vetëm një hap, si me Fluconazole.

Trajtimi i maja 1 tabletë


Fluconazole - droga më e zakonshme e përdorur për të trajtuar mëllenjë. Në të vërtetë, rastet klasike të trajtimit maja kryer vetëm një pilulë, dhe emrat e tyre mund të jenë të ndryshme (Diflucan, Tsyskan, Flukozyd, Nofunh, Mikomaks, Mykoflyukan, Mikosyst etj). Në të gjitha këto preparateve përbërës aktiv është i njëjtë medium fungicide përdoret për trajtimin dhe parandalimin e formave të ndryshme të candidiasis.
Tableta Nystatin dhe qirinj - ky antibiotik kundër mëllenjë. E tij të përshkruara për të trajtuar sëmundje që shpesh recurs. Përdorimi i tableta dhe kapsula, qirinj dhe ointments ndryshe, shumë praktike, sepse një trajtim i tillë mund të kryhet në çdo vend dhe në çdo kohë të përshtatshme.

Përveç kësaj, një medikament i tillë në tableta të drogave të tjera veprime shumë më efektive lokale, pasi që ata mund të trajtojë candidiasis çdo formë.
Përdorimi në trajtimin e 1 maja tabletë shpjegoi jashtëzakonshme pasuritë e të dhënave efikasitetit kundër kërpudhave candida. Vetëm 150 mg mrekulli Fluconazole punës, duke eliminuar tipike për mëllenjë kruarje dhe djegie pas 2 orësh, dhe efekti maksimal është vërejtur brenda 24 orëve pas gëlltitje.
Trajtimi i maja 1 tabletë të qetë dhe në mënyrë efikase, por jo vetë-mjekoj. Për të marrë një nga droga duhet një mjek, i bazuar në të dhënat e ekzaminimit gjinekologjik dhe analiza. Për shembull, në candidiasis përsëritura drogës akute dhe kronike të caktuara të ndryshme, dhe kjo mund të bëjë vetëm një specialist i kualifikuar.