Sex ne maja

Kombinoje trajtimin e candidiasis vaginale dhe jetën seksuale me qasje të drejtë është e mundur. Duke pasur marrëdhënie seksuale me mëllenjë jo të gjithë zgjidhur, për shkak se një simptomë është dhimbje në femra. Në raste të tjera të mjaftueshme që të ndiqni disa rregulla.

Seksi gjatë mëllenjë


Gjëja e parë që ju duhet të kuptoni se prezervativi tani të detyruar që të bëhet shoku juaj i vazhdueshëm për takime romantike. Që candidiasis është seksualisht të transmetueshme, ajo është e vetmja metodë efektive pengesë kontraceptive. Ju mund të kalojë candidiasis gjenital partnerin e tij, dhe ai nga ana e tij do të jetë plotësisht në dijeni dhe të vazhdojë të zinxhirit. Fakti që infeksion maja në meshkuj shpesh është asimptomatike.

Nëse ju jeni në dyshim nëse ju mund të keni marrëdhënie seksuale me një infeksion maja, konsultohuni me mjekun tuaj. Mjaft shpesh candidiasis mukoza vaginale, kur ai bëhet i lirë dhe merr karakter edematous, kështu që është e lehtë për të dëmtuar. Si rezultat i microtrauma mund të përkeqësohet më tej sëmundjen dhe trajtimi i tyre do të kërkojë më shumë kohë.
Rastësisht, seksi anal dhe maja "miq të vjetër". Nëse ju vendosni të provoni diçka të re në jetën tuaj private, atëherë kjo duhet të bëhet sipas rregullave. Mos harroni se depërtimin alternative e dy vrimave të sjellë inflamacion të ndryshme të organeve riprodhuese.

Sa për seks oral me një infeksion maja, ajo gjithashtu duhet të fshihen. Fungi e gjini Candida race të mrekullueshme në gojë.
Kujtojmë se seksit gjatë maja mund të shkaktojë përhapjen e sëmundjeve të sistemit urinar. Në mënyrë tipike, një grua fillon cystitis. Përveç kësaj, përdorimi i prezervativit nuk e përjashton një mundësi të tillë. Atëherë pyetja nëse do të ketë marrëdhënie seksuale me një infeksion maja nuk ndodhin në të gjitha, si një grua do të dëmtojë.

Seksit në trajtimin e mëllenjë: rregullat bazë


Në qoftë se ju ose partneri juaj keni gjetur candidiasis, ndiqni këto udhëzime është një domosdoshmëri:

  • Sex me mëllenjë nevojë të jetë e mundur që të minimizohet, ndërsa dhimbja eliminohen plotësisht;

  • Përdorimi i kondomit është një parakusht;

  • nëse shpërndarja çështje në sistemin urinar, kohën e nevojshme për të braktisur jetën private;

  • para se të rivendosur marrëdhënie të ngushta, duhet të kalojë testet për praninë e Candida kërpudhave në veten tuaj dhe partnerin tuaj;

  • në qoftë se ju keni marrëdhënie seksuale me një partner të rregullt të mëllenjë, trajtimi duhet të kalojë edhe një rast të neveritshme pas disa kohë do të duhet për të përsëritur kursin.