Qirinj kundër mëllenjë

Me sëmundje të tilla si mëllenjë ose candidiasis vaginale takuar shumë gra. Ajo është shkaktuar nga shumëzimin e tepërt të kërpudhave maja Candida, të cilat normalisht mund të jenë të pranishëm si pjesë e microflora natyrore e vaginës. Këto kërpudhave janë aktivizuar duke reduktuar imunitar, mosbalancim hormonal të trupit gjatë shtatzënisë, diabeti, pas sëmundjeve infektive.
Simptomat kryesore janë kruhet ndjesi në organet gjenitale, veçanërisht gjatë urinimit, disponueshmërinë shkarkimin tvorozhystыh bardhë.

Një nga drogat që përdoren në trajtimin e mëllenjë, është një përgatitje lokale në formën e suppositories vaginale.

Qirinj vaginal maja - Përmbledhje


Përgatitjet e maja, duke përfshirë qirinj, duhet të emërojë një mjek. Sepse trajtimi i pakontrolluar mund të çojë në relapses shpeshta dhe shkeljes së microflora vaginale.
Ne nuk mund të themi se qirinj maja është më e mirë dhe e cila është më e keqe. Suppositories Choice vaginale kundër mëllenjë përcaktuar formën e sëmundjes, efektin terapeutik të drogës, sigurinë e tij, kohën e trajtimit, numrin dhe natyrën e efekteve anësore.

Maja përdorur këto lloje të qirinj. Këtu janë emrat e tyre: Pimafucin
Nystatin, Ovulum, Lyvarol, Makmiror, ketokonazolin, Klion-D-Daktanol Gino, Gino-travogen, Ginezol, Betadine, Terzhinan, Polizhinaks.

  • Në candidiasis, i cili u shfaq për herë të parë, edhe të ndihmojnë të ndezë Lyvarol shpejt të hequr të gjitha shenjat e sëmundjes. Për trajtimin dhe parandalimin e rikthim përdorur Ginezol, e cila ka një gamë të gjerë të aktivitetit.

  • Ketoconazole është një mjet efektiv, ajo është përdorur në lloje të ndryshme të sëmundjeve kërpudhore. Por ajo mund të shkaktojë reagime negative.

  • Një gamë të gjerë të veprimit ka Makmiror drogës. Në aplikimin e Nystatin, ajo rrit veprimin e fundit. Nuk ka reagime të padëshiruara. Por në qoftë se ju aplikoni ajo vazhdoi, mund të prishin microflora vaginale.

  • Nuk flora e madhe është e shëndetshme të drogës-Gino Daktanol. Ndihmë të shpejtë të përballuar me qirinj mëllenjë Klion-D. Ata gjithashtu nuk ndikojnë në microflora vaginale.

  • Medikament ka reaksioneve alergjike side Pimafucin të përshtatshme për trajtimin e mëllenjë edhe gjatë shtatzanise. Këto qirinj maja mund të konsiderohet si më efektive, por ata nuk janë të lirë.

  • Qirinj dhe Terzhinan Polizhinaks përshkruar me kujdes, pasi ata të kenë efekte të ndryshme anësore dhe për të ndihmuar të zhvendoset ekuilibrin e florës natyrore.


  • Qirinj nga maja deri më sot në rrjetin farmaci paraqet një shumë, por çfarë lloj droge është gruaja më e përshtatshme duhet të zgjidhë vetëm gjinekologun e saj.