Qirinj Pimafucin maja

Kohët e fundit, candidiasis, apo mëllenjë, është një sëmundje e zakonshme, veçanërisht në mesin e grave. Një prej barnave të ndihmuar të përballen me këtë sëmundje është Pimafucin.
Kjo mund të gjendet në barnatore në forma të ndryshme: si tableta, në formën e një kremi, dhe në formën e llampa dhe nje suspensioni.
Qirinj vaginal Pimafucin projektuar për të luftuar vulvytamy, vaginitis, vulvovaginitis, e cila sapo të shkaktuara nga kërpudhat maja Candida gjini.

Avantazhet trajtimi i mëllenjë qirinj Pimafucin


Drogës është një antibiotik antifungal që ka një nivel të lartë të efikasitetit. Ai ka vetëm një efekt lokal. Për më tepër, përbërës të saj aktive - Natamycin - depërton në shtresat sipërfaqësore të lëkurës dhe mukozës, duke vrarë qelizat atje agjent shkaktar. Natamycin nuk ka marrë në efektet gjak dhe për këtë arsye sistemore në trup nuk është.
Ndryshe nga barnat tjera antifungal Pimafucin vret qelizat e kërpudhave, dhe jo vetëm të shtypur jetesën e tyre.
Përdorimi i qirinj Pymafutsyna të jetë e mundur gjatë shtatzënisë dhe gji tjetër Baby ushqyerit (laktacionit) për shkak se ata nuk kanë efekte të dëmshme në shëndetin dhe zhvillimin e fëmijëve në barkun e nënës, dhe pasuritë e tyre aktive nuk depërtojnë në qumështin e nënës.

Contraindication vetëm për përdorimin e suppositories vaginale Pimafucin është ndjeshmëria e lartë e organizmit të femrës, si substancave që janë pjesë e drogës.
Si të përdorni qirinj?
Për udhëzime Pimafucin maja gjenitale duhet të aplikojnë një supozitor një ditë. Shkruani një qiri nevojë për këtë drogë në vaginë para krevat, shtrirë në shpinë të tij, dhe sa më shumë të jetë e mundur. Hyrje suppositories vaginale bërë duke përdorur një aplikues të veçantë. Para se të hyjë në një qiri në vaginë, ajo duhet të jetë i lagur në ujë.

Nëse ne flasim për sa kohë duhet të zgjasë një trajtim, kohëzgjatja e trajtimit të suppositories vaginale është rreth gjashtë deri në nëntë ditë. Në qoftë se një grua ka vaginitis rrymë të vazhdueshme, atëherë në të njëjtën kohë me qirinj Pimafucin mund të marrë dhe pllakat e drogës.
Pllakat merren 10-20 ditë 100 mg kater here ne dite.
Zakonisht pasi simptomat zhduken, është e rekomandueshme edhe për disa ditë për të vazhduar të drogës për të konsoliduar efektin e arritur e trajtimit.

Duke përdorur qirinj Pymafutsyna, një grua duhet të ketë parasysh se ato mund të çojnë në shfaqjen e efekteve anësore të caktuara të tilla si djegia ndjenjë në organet gjenitale dhe acarim të butë.
Gjatë gjakderdhje menstrual nuk ka nevojë që të vazhdojë suppositories terapi vaginale, pasi të drogës do të vijë tërësisht jashtë e gjakut menstrual dhe nuk mund të japë efektin e dëshiruar terapeutik. Gjatë trajtimit, qirinj Pymafutsynom mund të angazhohen në marrëdhënie seksuale dhe për të marrë alkool.

Mbani në mend se prania e mëllenjë në gratë, partneri i saj seksual duhet gjithashtu të shqyrtohen dhe trajtimi i përshtatshëm në rastin e ai candidiasis. Ndërsa kjo terapi të drogës duhet të përdorë mjete kontraceptive pengesë.
Analog strukturore e suppositories vaginale është Pimafucin mjete të tilla si Prymafunhyn dhe Natamycin. Nuk janë droga të tjera që kanë të njëjtin efekt terapeutik, por ato ndryshojnë në substancën aktive. Këto përfshijnë: Makmiror, Klion-D Ginezol, Lyvarol dhe shumë të tjerë.