Qirinj Clotrimazole maja

Sot ka një vajzë që nuk do të ballafaqohet me një sëmundje të tillë si mëllenjë. Shkaku i saj është një kërpudhat e gjini Candida riprodhimit, e cila shkakton zgjedhje tvorozhystыh.
Tregu përfaqësuar një sasi të madhe të barnave të destinuara për të luftuar sëmundjen. Me rëndësi të veçantë është të drogës Clotrimazole maja që vjen në qirinj, ointments, tableta.
Clotrimazole është veprimi drogës vonuar, me një spektër të gjerë. Ajo mund të përdoret për trajtimin e sëmundjeve të tilla si dermatofiteve, blastomykozы, sëmundjeve të shkaktuara nga kërpudhave dymorfycheskymy.

Substance aktive e medikamentit është clotrimazole, që i përkasin grupit të derivativëve imidazol. Në përqëndrime të fondeve të vogla ka veprim fungistatic, që vetëm ndalon rritjen e kërpudhat. Në doza të mëdha të njëjtën gjë, në përputhje me udhëzimin e qirinj clotrimazole, do të thotë plotësisht shkatërron formimin fungale.
Mekanizmi i veprimit
Është për pezullimin e sintezën e ergosterol, i cili është një element kyç në strukturën e membranave qelizore të kërpudhave. Mungesa e tij çon në ndryshime të rëndësishme në strukturën e strukturës membrana, e cila në mënyrë të konsiderueshme ndryshon vetitë e saj. Rritjet e saj pėrshkueshmėrisė, duke rezultuar në lizën e qelizave fungale.

Indikacionet
Qirinj maja Clotrimazole është një mjet i lirë që është caktuar shpesh. Treguesit kryesore për përdorimin e saj mund të jenë:

 • sëmundjet fungale të organeve gjenitale;

 • Trichomoniasis;

 • Vulvitis bakteriale;

 • candidiasis urogjenital.


 • Kërkesë
  Para se të përdorni qirinj kundër mëllenjë Clotrimazole nevojshme në tualet e organeve gjenitale, dhe pastaj futur një qiri në vaginë në një thellësi prej 2-3 cm. Zakonisht kjo procedurë kryhet para gjumit. Kjo është bërë me qëllim për të eliminuar plotësisht lëvizshmërisë që do të lejojë të drogës për të absorbuar plotësisht.

  Në rast të sëmundjes humbjen dhe gjenitale të prodhuar tyre clotrimazole vaj vajosje. Vini re se kur sëmundja është e nevojshme për të trajtuar të dyja partnerë seksualë që mund të garantojnë mungesën e rikthim.
  Kursi i trajtimit zakonisht zgjat 3-4 javë dhe mbahet nga koha derisa simptomat zhduken.