Qirinj Bifidumbacterin në maja

Problemi i trajtimit të mëllenjë është mjaft e rëndësishme për shumë gra. Shkaku i infeksionit maja mund të jetë ndryshimi i shpeshtë i partnerëve seksual, duke marrë antibiotikët, çekuilibër shkelje mes fungale dhe flora normale vaginale. Përdorni qirinj Bifidumbacterin promovon kolonizimin me maja florës vaginale normale dhe mbështet sekrecionet acid vaginale. Tjetra, ne e konsiderojmë përdorimi i suppositories vaginale karakteristika Bifidumbacterin.


Suppositories vaginale Bifidumbacterin - Udhëzime
Qirinj Bifidumbacterin përmban jetojnë bakteret laktik medium saharoze-xhelatinë, formuar një supozitor. Një qiri mund të jetë e bardhë për të krem ​​me ngjyrë, mund të ketë blotches errët dhe ëmbëltore erë të këndshme. Gjatë trajtimit Bifidumbacterin në qirinj vaginally po pengon rritjen e florës patogjene bakteriale dhe fungale dhe kolonizimit vaginal bakteret normale të shëndetshme. Ajo është gjithashtu e përshtatshme për të emëruar dysbacteriosis zorrë në të rriturit dhe fëmijët.

Përdorni Bifidumbacterin në qirinj me mëllenjë marrë shumë përgjigje pozitive në pacientët e trajtuar me ta. Përshkruesit Bifidumbacterin për 6-9 ditë 1 supozitor, në mëngjes dhe në mbrëmje vaginë. Pritja e saj është e këshillueshme për të kombinuar me administrimin oral të kësaj droge (kapsula). Ajo nuk ka contraindications dhe efektet anësore, nuk shkakton reaksione alergjike, të përkryer në përputhje me marrjen e droga të tjera. Ajo duhet të ruhen në një vend të ftohtë për të jetuar bakteret nuk janë vrarë.


Kështu, qirinj bifidumbacterin një mjet efektiv të restaurimit microflora vaginale. Në mungesë të efekteve anësore, ai ka një efekt pozitiv.