Pimafucin maja

Mëllenjë (candidiasis) është një sëmundje fungale më e zakonshme në mesin e grave. Si trajtim modern mjeku juaj mund të përshkruajnë një ankim efektiv - qirinj maja Pimafucin. Qirinj vaginal emëruar gjinekologun më shpesh. Megjithatë Pimafucin ka forma të tjera të prodhimit - në formën e një kremi ose tableta. Ky krem ​​përmban koncentrimin më të ulët të Natamycin substancës aktive. Pra, ai e gjen efekt terapeutik në më pak se marrjen e tyre ose përdorin suppositories vaginale.

Pimafucin është një antibiotik i fuqishëm antifungal i cili ka një spektër të gjerë të veprimit.
Krem Pimafucin me thonjtë apo maja e lëkurës përdoret mjaft shpesh. Është e nevojshme për të aplikuar atë të paktën 4 herë në ditë për të lëkurës të prekur. Kursi i trajtimit është një mesatare prej dy javësh.
Pimafucin - tableta maja destinuar për trajtimin e sëmundjeve të tilla si candidiasis zorrëve, kandydomikoz lëkurës dhe candidiasis vulvovaginal.

Si për të marrë Pimafucin vaginal mëllenjë?


Në mënyrë që të dini se si për të trajtuar pymafutsynom mëllenjë, i referohen udhëzimeve që informon në vijim: prania e grave në maja në vaginë duhet të hyjë një supozitor në ditë (100 mg) për gjashtë deri në nëntë ditë, në varësi nga shkalla e sëmundjes dhe rekomandim gjinekolog. Në mënyrë tipike, supozitor administruar gjatë natës, ndërsa në një pozicion janë mbështetur.
Nëse infeksioni maja nuk shkon gjatë kohëzgjatjes së përdorimit të qirinj apo rifillimi Pimafucin vëzhguar të sëmundjes, mjeku mund të përshkruajnë të drogës me gojë për të rritur efektin terapeutik. Në këtë rast, një grua duke marrë një tabletë në ditë për shtatë deri në dhjetë ditë.

Pas përfundimit të kursit të trajtimit rekomandohet edhe për disa ditë për të vazhduar marrjen pymafutsyna për të konsoliduar rezultatet.
Periudha e gjakderdhje menstrual duhet të ndalojë përdorimin e qirinj dhe vazhdojnë trajtimin pas ditëve kritike.
Marrëdhëniet seksuale nuk mund të ndërpresë përdorimin e pymafutsyna. Megjithatë, të jenë të vetëdijshëm se maturi seksual gjatë trajtimit promovon shërimin e shpejtë të femrave.

Ndihmon Pimafucin maja?


Trajtimi i mëllenjë pymafutsynom sot është shumë efikase.

Avantazhi i kësaj droge është mundësia e përdorimit të saj në gratë gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji, e cila tregon se pymafutsyna përbërja është i sigurt dhe nuk ka ndikim negativ në trup.
Pimafucin është një droge efektive kundër maja, e cila mund të përdoret për të trajtuar jo vetëm të rriturit, por edhe fëmijët.
Ajo është përdorur gjerësisht për të trajtuar candidiasis në shtatzëni për shkak se ata nuk japin terratohennoho efekte në fetus.
Natamycin, e cila është pjesë e pymafutsyna, ndihmon në parandalimin e rritjes së kërpudhave që mund të zvogëlojë gjasat e rikthim në të ardhmen dhe për të përshpejtuar procesin e shërimit.

Si Pimafucin ofron vetëm ndikim lokal, kjo nuk është zhytur në trup dhe nuk ka contraindications serioze për përdorim.
Në farmaci mund të gjenden analoge pymafutsyna: funhyzon, funhavyst, funhynok, funzol, tsynkundan, tsyskan.
Megjithatë, mbani mend që të marrë ndonjë drogë e mundur vetëm pas ekzaminimit mjekësor dhe duke kaluar testet për zgjedhjen e trajtimit optimale. Të angazhohen në vetë-ilaçe nuk është e nevojshme.