Myramistin në maja

Mëllenjë është një nga problemet më të zakonshme në praktikë si një mjek obstetër-gjinekolog i cili jep një grua shumë probleme. Mjekësia moderne ka një arsenal të gjerë të mjeteve maja, nga të lirë për të shtrenjta. Por, pavarësisht nga kostoja e lartë e automjetit të zgjedhur, sëmundja ka tendencë për rikthim. Sot ne shohim se si Myramistin me mëllenjë në gra, dhe se si të aplikoni.


Ndihmon Myramistin në molochyntse?
Myramistin - është një droge antibacterial që ka një spektër të gjerë të aktivitetit dhe është efektive për infeksione të ndryshme, si bakteriale dhe fungale. Sidomos ajo ka një efikasitet të lartë kundër kërpudhave të llojit Candida, edhe kur vetëm.

Ajo është prodhuar në një vaj, zgjidhje dhe llak. Një avantazh i rëndësishëm i kësaj droge është harmlessness e saj, ajo edhe mund të përdoret për të trajtuar fëmijët dhe gratë shtatzëna.
Një nga trajtimet më efektive është ujitjes Myramistin, e cila ka një efekt të drejtpërdrejtë në kërpudhave maja-si në plagë. Për këtë qëllim, zhvilluar shishe të veçanta me zgjidhjen e drogës në tub, e cila është futur në vaginë dhe përmes llak mbulua Myramistin.


Si të përdorni Myramistin me mëllenjë?
Aplikimi Myramistin rekomanduar për 7 ditë. Jastëk garzë, e pasur lagur me ujë dhe të injektuar thellë në vaginë, duke lënë një ditë. Zgjidhja mund të përdoret për electrophoresis në bark të ulët. Kohëzgjatja e trajtimit është 10-12 ditë.
Kundërindikimet për emërim është Myramistin origjinalitet.


Kërkesa përmban Myramistin me mëllenjë në shtatzëni
Kjo antiseptik përdorur gjerësisht gjatë shtatzënisë në formën e ointments. Gjatë shtatzënisë douching Myramistin ndaluar, pasi ajo mund të bien thellë nëpër kanalin e lindjes dhe të ndikojë fetusin. Në mënyra të tjera Myramistin përdorimin në efektet shtatzëna patologjike në fetus nuk u gjend.Kështu, ne kemi ekzaminuar karakteristikat e drogës në Myramistin mëllenjë në femra. Së bashku me efikasitet të lartë (edhe kur vetëm), ai ka sigurinë relative (nuk ka pasur raste të mbidozë). Megjithatë, ne nuk duhet të angazhohen në vetë, por në vend të konsultoheni me një mjek.