Arna të bardha në buzët gjenitale

Shfaqja e pllakë të bardhë mbi buzët gjenitale fenomen mjaft i shpeshtë, por është e nevojshme për të kuptuar - kjo është patologji apo variant rregullat. Nëse filmi bardhë nuk ka një erë të theksuar, ajo mund të konsiderohet normale. Prania e erë të lehta kosi mund të jetë rezultat i baktereve që zakonisht jetojnë në traktin gjenital. Megjithatë, i kushtoj vëmendje jo vetëm për të përballuar një bastisje në (ose) buzët e seksit dhe simptomat e mundshme përcjellëse: kruajtje, djegie, zvarritje dhimbje në bark.


Pse shoh arna të bardha në mes serbia?
Tani e konsiderojnë se të njëjtat kushte patologjike mund të çojë në formimin e pllakatë në buzët gjenitale, i quajtur candidiasis gjenital (mëllenjë).

  • Në këtë mukozën e patologjisë organe gjenitale të jashtme janë formuar shtresë të djathë të bardhë, e cila ka një erë të pakëndshme. Një infeksion fungale që shkakton sëmundjen, gruaja merr nga partneri i saj, dhe nëse nuk trajtohet, infeksioni përsëritet në çdo kontaktet e mëvonshme.

  • Shkaku i dytë i lulëzim të bardhë në korrik seksuale janë ndryshimet hormonale që lidhen me vajzat pubertetit.

  • Një tjetër shkak i lulëzim bardhë është microflora ndryshimi vulvë lidhur me fillimin e aktivitetit seksual.
  • Getting shpëtoj e lulëzim të bardhë në mes labia?
    Për të filluar për të përcaktuar shkakun e bastisjes në qoftë se ai nuk ka sjellë siklet dhe është një manifestim i normës, ajo nuk është asgjë të bëjë me atë është e nevojshme. Nëse arna të bardha janë rezultat i candidiasis dhe pacientit në fjalë, ajo duhet të shpëtoj prej tij. Mjekësia moderne ofron një përgatitje shumëllojshmëri protyvokandydoznыe në formën e tabletave me gojë dhe vaginale, ointments, krem ​​dhe qirinj. Më e zakonshme në mesin e tabletave është Fluconazole, Dyflyuzol, Mykohal. Përshkruara në nivel lokal clotrimazole vaj, Miconazole. Është e rekomanduar për të larë zierje me herbs inflamator (kamomil, yarrow, Calendula) dhe gels veçanta për higjienën intime, e cila mund të blihet në barnatore (Tsyteal, Laktotsyd).    Gjetja shkakun e lulëzim të bardhë në mes të gjinekologu Labia ndihmë me përvojë të cilët do të dëgjojnë të ankesave, të mbledhur historinë mjekësore dhe të marrë testet e nevojshme. Dhe për të shmangur infeksionin candidiasis duhet të përdorin prezervativ gjatë kontaktit seksual me partnerin panjohura.