Tableta vaginale maja

Sot industria farmaceutike mund të ofrojë medikamente maja në dy forma. Kjo - maja tableta vaginale, e përdorur për të kryer një trajtim sistematik dhe drogë vaginale maja në një kurs të trajtimit lokal.

Mjetet juridike infeksionit maja vaginale


Vaginal mjetet juridike infeksionit maja përbëhet nga komponimet kimike që kanë një aktivitet të veçantë. Substanca të përfshira në përgatitjet, mund të jenë të ndryshme në varg e aktiviteteve të kimikateve në dispozicion.

Forma e lëshimit të mjeteve të tilla janë në formën e tabletave, suposte dhe kapsula.

 • Kapsula maja vaginale mund të lidhen me grupe të ndryshme të barnave: polyenam, apo azoleve triazolet. Dallimi nga format e tjera të drogës lokale antifungal që substanca mbyllur në një shell butë, më i përshtatshëm dhe higjienike për të përdorur. Medikament i zgjedhur për trajtimin e candidiasis është Polizhinaks.

 • Në qirinj substance aktive drejtpërdrejt formuar në supozitor, i cili futet në duar vaginë. Shumica e qirinj maja - Pimafucin, Lyvarol, Heksykon.

 • Në tableta, përbërës aktiv i maja ngjeshur në formë tabletash të thatë, sepse ata kanë nevojë para se të hyjnë në ujë për të njomet. Në prodhimin tableta antifungal tillë modern dhe efektiv si Terzhinan, clotrimazole.


 • Ne e dimë se tabletë Clotrimazole maja vaginale me thithjen minimale sistematik, i cili eliminon efekte anësore. Ne nuk duhet të harrojmë pikë të rëndësishme se vetë-sunduar mund të zvogëlojë ndjeshmërinë e majave të barnave të spektrit. Mbani në mend se fizibilitetit dhe saktësinë e tableta përdorimit vaginale drejtpërdrejt varet nga efikasiteti i trajtimit.

  Çfarë duhet të marrin në konsideratë duke përdorur tableta vaginale maja? • Para se të hyjnë tabletë në vaginë, ajo duhet të jetë i lagur me ujë.

 • Pastaj shtrihen mbi kurrizin tuaj dhe të hyjë në tabletë në vaginë me një thellësi maksimale.

 • Përgatitja më e mirë është administruar në kohën e gjumit.

 • Kundërindikuar zbatojnë trajtim të përbashkët yntravahynalnыmy me droga të tjera.

 • Ne nuk duhet të harrojmë nevojën për një dush para dhe pas hyrjes në pllakat vaginale maja.


 • Çfarë tableta vaginale maja zgjidhni trajtim më të mirë?


  Ne fuqimisht rekomandojmë që të udhëzojë ju të zgjidhni mjekun përshtatshme antifungal drogës i cili ka përvojë të konsiderueshme. Doza, kohëzgjatja dhe mënyra e trajtimit mjeku duhet të përcaktojë në mënyrë individuale. Zgjedhur gabimisht drogë shkaktojnë kërpudhat Candida Addictive, dhe ata nuk përgjigjen për këtë terapi.