BARTOLINI - Shkaqet

Bartolini - inflamacion kanceri bartolynovoy. Arsyeja për formimin e sëmundjes janë të baktereve të ndryshme: E. coli, klamidia, Stafilokoket, Trichomonas dhe të tjerët.

Shkaqet bartolynytaShkaku i bllokut të parë bartolynyta është kanceri bartolynovoy kanali prodhimit. Lëngshme të prodhuara në kancerin e mitrës, e cila akumulon si rezultat gjëndra bymehet, duke formuar një cist. Kur infeksioni ndodh kist absces - një inflamacion. Gjithashtu, arsyeja për paraqitjen e bartolynyta sëmundjes janë: dështimi për higjienën intime, dobësuar sistemin imunitar dhe seks pa dallim, pa mbrojtur. Nëse sëmundja është konfirmuar klinikisht, duhet të refuzojnë seksin me Bartolini, pasi ajo është ngjitëse.


Kronike bortolynyt lloj më të keq të sëmundjes. Duke vazhduar një periudhë të gjatë kohore, e njëjta mund të përflakur. Kjo mund të jetë për shkak të hipotermi ose gratë gjatë menstruacioneve, ka faktorë të tjerë që janë agjentë dëshirore e sëmundjes. Bartolini mund të jetë në pushim pa dhënien grua kuptimplotë shfaqet siklet të vogla dhe dhimbje në zonën ijë, kur duke ecur apo marrëdhënia seksuale. Në raste të tjera, pacienti mund të ndjehen mirë.

Kur Gonorrheal Bartolini rreth ductless formuar sipërfaqe prej hyperemia dhe modest shkarkimin purulent mukoze nga trakti gjenital.


Inflamacion akut është i shoqëruar nga BARTOLINI gjëndra ductless madh. Shenjat e këtij lloji të sëmundjes janë:


  • përkeqësim të mprehtë e gjendjes njerëzore;

  • ethe;

  • dhimbje në traktin gjenital;

  • ënjtje e minora Labia;

  • paraqitja e gungave në korrik seksual.  • Kjo formë e sëmundjes është shpesh një shenjë e purulent bartolynyta.

    Si për të kuruar BARTOLINI?    Nëse shkaqet janë identifikuar dhe vënë mjeku bartolynyta diagnostikuar një pacient është caktuar pjesa tjetër shtrat dhe cool zonën e prekur me akull. Mjeku përshkruan antibiotikë. Nëse ka përmirësime në trajtimin, është e nevojshme për të kryer procedurat e termike, të prodhuara nga ana e tyre të fëlliqura dhe pastaj abscesi zbuluar dhe Bartolini trajtohet si një plagë normale që zahnoyilasya. Nëse Bartolini zbuluar veten, duhet të kontaktojnë një mjek dhe jo për vetë-mjekoj në mënyrë që të mos përkeqësohet situata. Kur drejtimin formë bartolynyta të emërohet operacion i cili kryhet nën anestezi lokale.