Pirogenal në gjinekologji

Agjent Pirogenal imunostimulues përdorur në fusha të ndryshme të praktikës mjekësore, duke përfshirë në gjinekologji, në sajë të veprimit të saj shkathtësi.
Ky mjet aktivizon hypothalamic-hipofizë, retykuloэndotelyalnuyu dhe sistemit fibrinolitik ndikon në qendrat hypothalamic thermoregulatory.
Pirogenal Aplikimi
Ajo përdoret në gjinekologjisë në formën e supozitorëve dhe solucion për injektim me infertilitetit të mesëm dhe inflamacionit ne uterus; si terapi jospecifik i infeksionit papillomavirus njeriut. Sipas mendimit të shumë grave pas pirogenal aplikimit që ata së shpejti erdhi shtatzënisë pritur gjatë.

Përveç kësaj, pirogenal përdoret si një pyroterapyy mjeteve. Drogës është përdorur edhe për të provokuar infeksionet latente në gratë. Në këtë rast, rritja e temperaturës trupore, drogës shkakton përkeqësimin e infeksioneve gjenitale ekzistuese dhe lehtëson zbulimin e tyre në materiale provë bakteriologjike. Kjo është një praktikë mjaft e zakonshme në mjekësi.

Kur nuk pirogenal të përdoret?


Mos përdorni një mjet në qoftë se pacienti nuk mund të përgjigjet në mënyrë adekuate për të; gjatë periudhës së shtatzënisë dhe të ushqyerit qumësht të gjirit të saj; shtetet febrile akute; me veshkave pamjaftueshme, zemrën, sistemin hepatobiliary; sëmundjet autoimune, sëmundjet e ndryshme të gjakut.

Nëse ju keni një histori të konfiskimet pirogenal përdoret vetëm në lidhje me drogë antiepileptic.

Efektet anësore pirogenal


Drogës tregon efektet e saj anësore zakonisht vetëm në qoftë se ajo është e kërkesat e thyera ose Overdose për përdorimin e saj. Efektet anësore janë të shprehur në temperatura kritike ngrihet, ethe, dhemb mbrapa dhe nyje, të vjella, dhimbje koke. Këto simptoma zakonisht kalojnë nëpër 6-8 orë.