Pse nuk ka asnjë muaj pas abortit

Shpesh, gratë përballen me këtë problem, kur nuk ka asnjë muaj pas abortit të fundit. Në raste të tilla, kjo varet kryesisht nga lloji i abortit u ekspozuar trupin e femrës.
Kur vjen muaj pas abortit mjekësor?
Gruaja zgjedhur abortin mjekësor, shpesh nuk mund ta kuptoj pse nuk mujore pas zbatimit të tij dhe cilat janë shkaqet e kësaj dukurie.
Kështu, kur në krahasim me llojet e tjera të abortit, me ilaçe mujore të ndodhë pothuajse menjëherë pas vezën. Në raste të rralla, cikli i pritshëm nuk mund të jetë, por vetëm një grup muaj e vjetër. Ajo duhet të mbahet mend se me këtë metodë të abortit rrezik të madh që mitra mund të mbetet pjesë e trupit të embrionit, e cila në fund të fundit të çojë në infeksion.

Kur do të presin pas hënor mini-abortit?
Pas të ashtuquajturit mini-abortit, nuk ka kohë të mjaftueshme mujore. Kjo metodë është në gjendje të ngadalësojë periudhën e ardhshme nuk për 1 muaj. Për shembull, ka raste kur në gratë nulliparous pas abortit të muajit nuk ishte gjashtë muaj. Në gratë që tashmë kanë fëmijë dhe e bëjnë këtë një abort gjatë rehabilitimit zgjat rreth 3-4 muaj.
Sa shpejt vjen muaj pas scraping?
Arsyeja kryesore që pas abort kirurgjik nuk mujore, është lëndim në shtresën basal e endometrium. Duke reduktuar periudhën e qëndrueshme të paktën 1 muaj. Gjatë kësaj kohe një grua merr antibiotikë dhe droga hormoneve të përshkruara nga mjeku.

Kështu, gjatësia e mungesës së menstruacioneve pas abortit varet kryesisht nga lloji i abortit u zbatua.